Hopp til hovedinnhold

Men det er utenpå

24.09.1975 · Tillatt for alle · 22 min
Harald Heide-Steen jr. framført en gang til i frihet av Nina Matheson. Musikalsk ledelse: Kåre Grøttum Det første programmet ble sendt 18. september.

Se også

 • Norsk Dæmring

  Underholdningsserie, en norgeshistorie i lyd og bilder. Ved magistrat Harald Heide-Steen jr.

 • Buffalo Bløff

  Underholdningsprogram med Trond Kirkvaag, Andreas Diesen, Jon Skolmen og Anne Marit Jacobsen.

 • Hotell Smarty, værsågod....

  En lørdagskveld på hotell venter oss med Harald Heide-Steen jr. i diverse "gjesteroller", bl.a. russisk ubåtkaptein og Sylfest Strutle. I resepsjonen: Harald Tusberg. Regi: Robert Williams.

 • Press!

  Et alternativt, kulørt ukemagasin som viser norsk virkelighet og hverdag på en avslørende måte. Det blir Valg-ekstra! Avslørende om forholdene i Norge! Rystende reportasjer som går lenger! "En skjebne verre enn døden": Reportasje fra blodslitets utkanter! Fantastiske kjærlighetsromaner og fotoromaner! Norsk humorserie. Redaktører er Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen. Regi: Per Christiansen

 • Viktig melding lytt på radio

  I forbindelse med åpningen av NRKs trekanalradio setter Charlo Halvorsen, Stig Holmer og Otto Jespersen søkelyset på begivenheten og inviterer til knallhard debatt. Ved Helge Lyngstad og Per Selstrøm.

 • Kunden har alltid rett

  No. underholdningsserie. To Harald'er står bak serien som går en gang i måneden. De føler de har visse forpliktelser overfor folk som betaler lisens, og som alle moderne industrier gjør de en "markedsanalyse" og undersøker hva "kunden" helst vil ha av underholdning. Så vil de oppfylle ønskene på løpende bånd og prøve å lage underholdningsinnslag i tråd med utgangspunktet som er gitt.

 • Narrespeilet

  Parodier, imitasjoner, papegøyeteater - litt satire og moro. Narrespeilet er underholdningsavdelingens nye programserie som skal forlyste det norske publikum fire lørdager. I regi av Kent Nilsen og med den versatile programleder Rolf Just Nilsen som også gir gode veltrufne parodier på kjentfolk.

 • Å, langt i fra!

  En serie på tre programmer ved Trond Kirkvaag og Jon Skolmen. Et stykke underholdning som sies "å gå inn i det ene øret og ut av det". Innslagene er korte, men det er mange av dem. Programmet holder en høy standard, arbeidsantrekket er kjole og hvitt. Delvis gjelder det også Kjersti Døvigen, som er ny i selskapet. Stoffet er originalt, her er ingen lånte "gags" fra utenlandsk fjernsyn, ingen gjengangere fra underholdningslivet.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 23. april 2014 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1975
Lengde: 22 min
Originaltittel: Men det er utenpå
Forrige sending: NRK1 · onsdag 24. september 1975 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · onsdag 24. september 1975 kl. 00:00