Hopp til hovedinnhold

Fra Grand Hotel til Köykiniemi

20.10.2016 · Tillatt for alle · 28 min
Den ene dagen lever Einar omgitt av krystall, hvite duker og feststemte mennesker på Grand i Oslo, den neste i en tjærebredd elvebåt i Lakselvdalen.

Se også

 • Mannen på holmen

  Nitti år gamle Knut Årsetøy lever heilt åleine på ei lita øy i Austefjorden i Volda. Om vinteren er han isolert frå omverda. Vi har følgd denne særmerkte mannen det siste året. Ved Oddgeir Bruaset.

 • Ut i naturen: Tanaelva - den beste elva

  Laksen i Tana, som er Norges og Europas største lakse-elv, trues av overbeskatning. Tanaelva er også grense mellom Norge og Finland, og det er særlig det økende turistfisket på finsk side som truer laksebestanden. Norge og Finland er sterkt uenige om hvordan laksefisket skal begrenses. Dette kan bety slutten for en gammel tradisjon og livsform for folk i Tanadalen.

 • Helgemorgen TV

  Aktuelle temaer, samtaler, dybde og refleksjon direkte fra Tromsø hver lørdag og søndag formiddag på P2 og NRK1.

 • Den siste ødemarksgården på Helgeland

  Auslia er den siste fjellgarden på Sør-Helgeland hvor det ennå bor folk. Nede i bygda, der livet er atskillig lettere å leve, er mange bruk fraflyttet. Men på Auslia holder folkene ut, enda de mangler både veg og elektrisk strøm. I programmet møter vi ekteparet Eva Helmersen (73) og Hilovard Helmersen (70), sønnen John Helmersen (44) og Evas bror Herlof Ausli (70). Ved Tor Jacobsen og Ivar Kalleberg.

 • Blå dager og gylne netter

  Norsk dokumentar. De lever livet mange drømmer om. Tre mennesker ved den store Porsangerfjorden, i nesten folketomme bygder. Vi følger dem gjennom den lange mørketida da lyset er en luksus, til de lyse nettene under midnattssola.

 • Underveis

  Min barndoms sang

 • Folk

  Folk: Svovel-Petra

 • En ekte finnmarking

  Kona påstår han er skikkelig finnmarking. Møt Vegard fra Vardø og døm selv!

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 20. oktober 2016 kl. 20:15
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2015
Lengde: 28 min
Forrige sending: NRK1 · torsdag 27. oktober 2016 kl. 02:10
Første gang sendt: NRK1 · torsdag 20. oktober 2016 kl. 20:15