Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Seriebeskrivelse

Norsk krimserie i underholdningsavdelingens regi. Her møter vi Henki Kolstad i rollen som Onkel Oscar, stadig på farten i sin hanglende drosje ved navn "Jacob". Den blide og imøtekommende sjåføren møter alle slags typer, og han rapporterer villig til politiet hva han ser og hører på sin ferd gjennom 1960-tallets Oslo.

Serien består av 5 avsluttende episoder. Manus er skrevet av Andre Bjerke (under pseudonymet Bernhard Borge) og Harald Tusberg, i fellesskap. Da kan naturligvis alt skje. Tusberg og Morten Kolstad deler regien mellom seg, og prosjektleder er Harald Ohrvik.

Episodebeskrivelse

Kriminalspill av Bernhard Borge og Harald Tusberg. (5:5) Drosjesjåfør og amatørdetektiv onkel Oscar av Bjerke er stadig på farten i sin drosje "Jacob". Han møter alle slags typer i kraft av sitt yrke, og rapporterer villig til sin gamle barndomsvenn kriminalbetjent Klementsen og hans assistent Pålsrud når han på sin ferd kommer i kontakt med Oslos mer lysskye sider. I Vibesgate 25 c blir kontorsjef Gabel funnet død, og hans hustru kan heve livspolisen på 100.000 kroner. Men er det nå sikkert at det virkelig er kontorsjefen som er død? I noen av rollene: Wenche Medbøe, Per Theodor Haugen, Jack Fjeldstad, Jon Eikemo og Henki Kolstad som onkel Oscar. Originalmusikk ved Egil Monn-Iversen. Regi: Morten Kolstad

Kategorier: Drama/serier og NRK-arkivet
Tilgjengelig til:
Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i:
Verden
Første gang sendt:
NRK1 · Lørdag 13. desember 1969 kl. 00:00
Siste gang sendt:
NRK1 · Lørdag 13. desember 1969 kl. 00:00
Produksjonsår:
1969
Original episodetittel:
Et godt papir
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Varighet:
38 minutter