Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Seriebeskrivelse

Matprogram

Kategorier: Livsstil og NRK-arkivet
Tilgjengelig til:
Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i:
Verden
Første gang sendt:
NRK1 · Mandag 11. oktober 1971 kl. 00:00
Siste gang sendt:
NRK1 · Mandag 11. oktober 1971 kl. 00:00
Produksjonsår:
1971
Original episodetittel:
Ost til fest
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Varighet:
18 minutter

NRKs interne arkivbeskrivelse av programmet

Filmprogram.
Om dessertoster.
Tegnet ostebord. Pyntet ostefat. Tilsiterost fra Vigrestad Meieri på
Jæren. Scener fra meieriet. Folk på meieriet vasker hendene. Ostestoff
som skal bli tilsiterost. Osteformene som vendes. Ostene inn i presse.
Osten i saltbad. Osteproduksjon. Ostene til modning. Vaskes. Tilsiter
pakkes inn. Port Salut og Saint Paulin og ridderost. Maarud gård ekstr.
På gården produseres kremoster som camembert, brie m.fl. Ostekaker som
deles i trekanter. Creme Chateau deles i trekanter. Ostepakking. Creme
Civette er en annen kremost. Produksjon og laging av camembert. Osten i
former. Saltbad. Modningslager. Automatisk pakkemaskin. Laging av brie.
Kongen blant oster. Pynting av ostefat. Osteselskap med mange delikate
oster og frukter.

Les mer om arkivbeskrivelsen