Norge Rundt

Distriktenes magasin. Nære møter med folk og fe i hele Norges land.

Norge Rundt – 27. mai 2016

  • 2016
  • Tillatt for alle
  • 24 min

Det er ikke sikkert butikken trenger å være førstevalget når vi skal finne råvarer til middagen vår. I naturens spiskammer finnes det nemlig massevis av godbiter. Programleder Pål Kristian Lindseth skal lære å sanke skogsyre, ramsløk og strutsevinge med god hjelp av kokkelærlinger i restauranten Bare Vestland.

Se også

  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     

Mer informasjon

  • Kategori: Livsstil
  • Aldersgrense: A
  • Tilgjengelig fra: 27. mai 2016 kl. 19:31
  • Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
  • Tilgjengelig i: Verden
  • Produksjonsår: 2016
  • Lengde: 24 minutter