Norge Rundt

Distriktenes magasin. Nære møter med folk og fe i hele Norges land.

5. april 2013

  • 2013
  • Tillatt for alle
  • 24 min

Grytidlig om morgenen kommer bakerne på jobb for å forsyne folk med brød og andre bakervarer. Hvorfor blir alltid deres bakervarer så mye bedre enn de vi lager selv? Programleder Pernille Vegheim Dvergedal besøker det økologiske bakeverkstedet Godt Brød for å lære noen triks og hemmeligheter.

Se også

  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     

Mer informasjon

  • Kategori: Livsstil
  • Aldersgrense: A
  • Tilgjengelig fra: 5. april 2013 kl. 19:40
  • Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
  • Tilgjengelig i: Verden
  • Produksjonsår: 2013
  • Lengde: 24 minutter

Medvirkende

Medvirkende
RollePersoner
Medvirkende:
Programleder: