Mat i Norden
6. episode
Finsk matserie. Kokken Michael og programleder Sonja er sørøst i Finland og smaker på lokale retter og råvarer. I Östernyland er det søtsaker som er tingen, og i Pernå baker man brød av speltmel og brygger øl. (Mat så in i Norden) (6:7)
28 min
Sesong 1
2010
Ikke tilgjengelig lenger
Sesong 1 6 episoder
-
1. episodeFinsk matserie. Kokken Michael Björklund og programleder Sonja Kailassaari smaker på lokale retter og råvarer på ulike steder i de fire nordiske landene. Først drar de til Michaels hjemsted Åland som byr på honning, eplesaft og en egen sauerase. (Mat så in i Norden) (1:7)27 minIkke tilgjengelig lenger
-
2. episodeFinsk matserie. Kokken Michael Björklund og programleder Sonja Kailassaari smaker på lokale retter og råvarer på ulike steder i de fire nordiske landene. I Göteborg konkurrerer to kokker om hvem som kan lage det beste torskemåltidet, og en jury av pensjonister skal avgjøre saken. (Mat så in i Norden) (2:7)28 minIkke tilgjengelig lenger
-
3. episodeFinsk matserie. Kokken Michael Björklund og programleder Sonja Kailassaari smaker på lokale retter og råvarer på ulike steder i de fire nordiske landene. På Gotland er det forsommer, og asparges og andre grønnsaker står på menyen. (Mat så in i Norden) (3:7)28 minIkke tilgjengelig lenger
-
4. episodeFinsk matserie. I Danmarks eldste by, Ribe, slaktes det lam til blant annet lammepølse. Østers hentes i Vadehavet, der vannstanden er ganske lav. Kokken Michael Björklund og programleder Sonja Kailassaari smaker på lokale retter og råvarer på ulike steder i de fire nordiske landene. (Mat så in i Norden) (4:7)28 minIkke tilgjengelig lenger
-
5. episodeFinsk matserie. I Skrova i Lofoten legges skreien og skreitungen på grillen. Kokken Michael Björklund og programleder Sonja Kailassaari får være med å dykke etter blåskjell og kråkeboller. (Mat så in i Norden) (5:7)28 minIkke tilgjengelig lenger
-
6. episodeFinsk matserie. Kokken Michael og programleder Sonja er sørøst i Finland og smaker på lokale retter og råvarer. I Östernyland er det søtsaker som er tingen, og i Pernå baker man brød av speltmel og brygger øl. (Mat så in i Norden) (6:7)28 minIkke tilgjengelig lenger