Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Kunne ikke detektere riktig avspillingsteknologi!

Benytter du en mobil enhet (iPad, iPhone eller lignende) klikk her.
Hvis enheten din støtter Flash kan du forsøke å oppdatere Adobe Flash Player, eller forsøk å endre avspillertype på innstillinger.

Les mer på hjelpesiden.

Kunnskapskanalen Legg til favoritt

22. des. 2012 · Ribbefett og hjerneføde

Seriebeskrivelse

Kunnskapskanalen er et samarbeidsnettverk for fagformidling mellom universiteter, høgskoler og forskningsinstitusjoner.

Episodebeskrivelse

I en hektisk hverdag preget av halvfabrikata, "rask" mat og mer eller mindre seriøse kostholdseksperter i alle medier ønsker Kunnskapsbyen å rette søkelyset mot moderne kosthold. Hvilke problemer det skaper for oss og hvilke løsninger som finnes for et sunt og gledesfylt forhold til mat basert på forskning og vitenskap. Og kanskje den gode, gamle julematen har sine fordeler når alt kommer til alt? Berit Nordstrand er seksbarnsmor, overlege ved St. Olavs Hospital og kostholdsrådgiver. Produsert av NTNU

Kategori: Vitenskap
Tilgjengelig til:
Ingen begrensning
Tilgjengelig i:
Verden
Første gang sendt:
NRK2 · Lørdag 22. desember 2012 kl. 15:35
Siste gang sendt:
NRK2 · Lørdag 4. januar 2014 kl. 16:00
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Varighet:
1 time, 20 minutter