Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Kunne ikke detektere riktig avspillingsteknologi!

Benytter du en mobil enhet (iPad, iPhone eller lignende) klikk her.
Hvis enheten din støtter Flash kan du forsøke å oppdatere Adobe Flash Player, eller forsøk å endre avspillertype på innstillinger.

Les mer på hjelpesiden.

Kunnskapskanalen Legg til favoritt

23. apr. · Forsker stand-up - Øl og brød i forhistorien

Seriebeskrivelse

Kunnskapskanalen er et samarbeidsnettverk for fagformidling mellom universiteter, høgskoler og forskningsinstitusjoner.

Episodebeskrivelse

Eli-Christine Soltvedt ved Arkeologisk Museum gir i dette foredraget en innføring i kornets historie. Soltvedt snakker blant annet om kornets utvikling og hvordan det har blitt foredlet. Programmet er produsert av NETTOP-UIS i samarbeid med TVP.

Kategori: Vitenskap
Tilgjengelig til:
Ingen begrensning
Tilgjengelig i:
Verden
Første gang sendt:
NRK2 · Lørdag 23. april 2016 kl. 17:35
Siste gang sendt:
NRK2 · Lørdag 27. august 2016 kl. 18:50
Produksjonsår:
2016
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Varighet:
12 minutter