Bokprogrammet

Norsk litteraturserie.

Mat & smak

  • 2012
  • Tillatt for alle
  • 29 min

Kan en god forfatter beskrive smaken av fisk? Mat spiller en stadig viktigere rolle i litteraturen, sier litteraturviter Marius Wulfsberg. Svenskene har lange tradisjoner i å skildre mat og smak i bokform. I år utgis "Den gastronomiske kalender" for femtiende gang. Den norske forfatteren Øivind Hånes har skrevet tolv skjønnlitterære bøker og like mange kokebøker. Bokprogrammet møter ham over stekepannen i Krokstadelva. (1:14)

Se også

  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     

Mer informasjon

  • Kategori: Kultur
  • Aldersgrense: A
  • Tilgjengelig fra: 31. januar 2012 kl. 21:59
  • Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
  • Tilgjengelig i: Verden
  • Produksjonsår: 2012
  • Lengde: 29 minutter

Medvirkende

Medvirkende
RollePersoner
Programleder: