Tegnspråk

Nyheter, debatt og sport

Underholdning

Norges tøffeste

Hva betyr det å være tøff? Jørgine setter 10 unge mennesker på prøve, fysisk og psykisk. De har kun hverandre å støtte seg på.

Alle mot 1

I "Alle Mot 1" står 100 000 kroner på spill når én person skal konkurrere mot hele Norge, og tippe på utfallet av rare og spektakulære eksperimenter.

Lindmo

Anne Lindmo inviterer til fredagsfest med gode historier, aktuelle gjester og den beste norske musikken live.

Kåss til kvelds

Det blir god og uhøytidelig stemning når Else Kåss Furuseth og Markus Neby inviterer feststemte gjester til å dele sine beste (og verste) historier.

Mesternes mester

Styrke, kondisjon, samarbeid og hjernetrim. Tidligere toppidrettsutøvere i ekstreme konkurranser. Konkurransereality.

Kjendis-VM

Gjennom intense dueller, med uventede utfordringer, konkurrerer norske kjendiser om hvem som er best i VM-øvelsene.

Melodi Grand Prix: Finale

Konfetti- og pyrokanonene er ladet for årets største musikkfest. Etter fem innledende delfinaler er det klart for den store MGP-finalen.

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Drøymer du om å leve nær naturen under enklare kår? Her møter du menneske som gjer nettopp det. Norsk dokumentarserie.

Valpeskolen

Hvordan endrer livet seg når man får valp, og hva skal til for å få den hunden man har drømt om? Hundetrener Maren hjelper til. Norsk livsstilserie.

Fra bølle til bestevenn

Hva gjør du når din pelskledde bestevenn biter, bjeffer og er en bølle? Hundetrener Maren fra Superhundene hjelper deg. Norsk dokumentarserie.

Team Bachstad

Øystein Bache og Rune Gokstad krysser ulike land i middels egnede doninger. Norsk humor-reiseserie.

Team Ingebrigtsen

Bak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. Norsk dokumentarserie.

Ukjent arving

En dag ringer telefonen. Du har arvet millioner. En onkel, en fetter, en halvsøster du aldri har kjent. I alle familier finnes en ukjent historie.

Samenes Nasjonaldag

Vi feirer samenes nasjonaldag. Her avsløres noen av samekoftas skjulte koder, og vi byr på nasjonalsangen slik du aldri før har hørt den. Aili Keskita

Idrettsgalla

Direktesendt TV-show med utdeling av priser til Norges beste idrettsutøvere, Underholdning med mange kjente og spennende artister.

Minnekonsert fra Gjerdrum kulturhus

Etter tragedien i Gjerdrum samles her kjente og kjære artister og skuespillere til minnekonsert i Gjerdrum kulturhus.

Familiekokkene

Seks familier konkurrerer om å lage den beste maten. De bruker egne familieoppskrifter, men må også bryne seg på krevende og morsomme utfordringer.

Familiens ære

Seks kjente idrettsfamilier utfordrer hverandre i ulike konkurranser. Hvem er mest allsidig? Norsk konkurransereality.

Hvem bor her?

Fem fremmede viser hjemmene sine til hverandre - så skal de gjette hvem som bor hvor. Vil du gjette? Gå inn på nrk.no/quiz

Med Monsen på villspor

Lars Monsen skal på villspor igjen, men denne gangen ikke alene. Hvem gjesten er, vet han først når han tar av seg bindet for øynene og turen er i...

MGPjr: MGPjr 2020

Hvem blir årets vinner av MGPjr? Victor Sotberg og Selma Ibrahim presenterer 8 spente finalister.

Sommerbilen minutt for minutt

NRK inviterer på biltur gjennom vårt eget ferieland i sommer.

Hyttebok frå helvete

Are Kalvø vaks opp midt i eit postkort på Vestlandet. Likevel har han aldri blitt ein naturens mann. Han flytta til byen og såg seg aldri tilbake. ...

Alle mot 1

I "Alle Mot 1" står 100 000 kroner på spill når én person skal konkurrere mot hele Norge, og tippe på utfallet av rare og spektakulære eksperimenter.

Tore på sporet

Tore Strømøy leter etter personer og steder - og sporet kan føre ham hvor som helst på kloden.

Avkledd

Jenny Skavlan elsker klær. Med rare påfunn og spenstige eksperimenter avkler hun hvorfor vi kler oss som vi gjør.

Melodi Grand Prix

Norges største musikkshow byr på heftig musikk, minneverdige sceneshow, og stor spenning når noen av landets beste artister møtes.

Live redder verden. Litt.

Hva skjer når en storforbruker gjør alt hun kan for å bli miljøvennlig? Live snur livet på hodet i et forsøk på å redde verden. Litt.

Teenage Boss

Seks tenåringer får prøve seg som familiens økonomisjef i en hel måned. Vil de snu opp-ned på familiens økonomi?

Kroppsspråk

Oppfinneren

Tusenkunstneren Erik Alfred Tesaker realiserer drømmen om å skape et mekanisk paradis for hele familien på småbruket Øystøl. Leken skaperglede komb...

Solgt!

To lag med eigedomsmeklarar blir ruska opp frå sitt vanlege territorium og tatt med ein ukjent bustadmarknad. Her skal dei tippe prisen på tre ulik...

Latterlig smart

En kjent komiker får kun 5 dager på seg til å sette opp et vitenskapelig stand-up show med bare ett hjelpemiddel: en litt for kunnskapsrik forsker.

Dora Thorhallsdottir - Familiegreier

Denne varme og morsomme standupforestillingen ble spilt over hundre ganger over på Latter og på turne over hele Norge. Doras erfaring som komiker o...

Klassequizen

Fylkesfinaler + finale

Sommeråpent

Norsk direktesendt underholdningsprogram. Musikk, gjester og underholdning fra sommer-Norge.

Hagen min

Har du en drømmehage? Bli med på opplevelsesreise i fantastiske hager. Bak gjerdet er det bare fantasien som setter grenser. Norsk hageserie.

Symesterskapet

Ti deltakere kjemper om å bli Norges beste amatørsyer.

Eides språksjov

Underhaldning herifrå til månen når Linda Eide og gjester hyllar og tullar med språk.

Mesterportretter

Bli kjent med de kommende deltakerne i Mesternes mester.

Jorden rundt på seks steg

Norske kjendiser tester ut teorien som sier at alle på kloden er forbundet gjennom seks bekjentskap.

Dokumentar

Kokkeliv

Mange drømmer om å sanke, fiske og jakte sin egen mat. Her møter du prisbelønte kokker som har brukt livet sitt på å gjenoppdage den nordiske matar...

Mitt liv med hund

Hva sier ditt forhold til hunden din om hvem du er? Hundetrener Maren Teien Rørvik møter kjente personer og deres hund.

Lives oppdragelsesreise

Trebarnsmoren Live Nelvik synes det settes for mange krav til dagens foreldre, og jakter på enklere løsninger til det å være noens mamma eller pappa.

Ville videoer

En rødrev stjeler hansker og et ekorn bruker redskap. Se seernes utrolige møter med ville dyr, og hva som skjer når vi gir dyra en test å bryne seg...

Helt ute

Vi elsker naturen! Samtidig som vi stadig utfordrer den. Bli med på en reise inn i en verden av kunst, vindmøller, malere, gruver og arkitekter.

Rex-faktor - Kongeparets reiser for Noreg

I 30 år har kongeparet dratt ut i verda for Noreg. No fortel dei om reisene, folka dei møtte og om spelet i kulissane for å fremje Noreg i utlandet.

Monsen, Monsen og Mattis

Lars Monsen på klassisk ekspedisjon. Sammen med broren, Jan, og en felles kompis, Mattis, gjennomfører de månedslange turer i spektakulær villmark.

Sløsesjokket

Vi kaster for mye, ting må vare lenger for å spare miljø og penger. Fem kjendiser utfordres til å sløse mindre.

Ari og kunsten

Hvem var egentlig kunstneren Ari Behn? Våren 2019 gjør Ari seg klar til sin første kunstutstilling i USA. Ett år senere arrangerer familie og venne...

Ida og Martin på Notholmen

Ida og Martin setter bylivet på pause og flytter til en liten holme på Romsdalskysten. På Notholmen skal de utforske en enklere måte å leve på.

Vannkraft - arvesølv fra fjellheimen

Verdier skapes og verdier går tapt i jakten på rein energi. Hva kan vi lære av historien når noen vil utnytte norsk vindkraft? Norsk dokumentar.

Sundby mot verden

Utfordringene står i kø for Martin Johnsrud Sundby i VM-sesongen. Kan han virkelig klare å forsvare gullet sitt? Norsk dokumentarserie.

Reindrømmen

En norsk reineier starter opp på et sted han ikke er velkommen. Han får kjenne hvor mye det koster å følge livsdrømmen.

Hjerter i isen

De kaller seg folkeforskere og polarambassadører, og de brenner for klimaet. Nå skal Hilde og Sunniva overvintre i historiske "Bamsebu" på Svalbard.

Olav

Olav den hellige er Kristofer Hivjus store helt. Men hvem var egentlig den brutale vikingen som ble helgenkåret etter sin død? Norsk dokumentarserie.

Exit Nordpolen

Når Børge Ousland drar på tur, er det alvor. I fjor høst krysset han Polhavet på ski. Alt gikk ikke helt etter planen. Hva skjedde underveis? Exit...

Kunstsamlarane

Kva gjer at nokon brukar enormt med pengar og tid på å samle kunst? Og kva er drivkrafta bak dei valga dei har gjort?

Safari Norge

Kjente nordmenn drar på safari for å oppfylle drømmen om å møte ville norske dyr på nært hold.

Karsten og Leif

Karsten Warholm og trener Leif Olav Alnes viser for første gang hverdagen, humoren og de unike metodene som er grunnlaget for den utrolige suksessen.

113

Hva skjer når du ringer 113? Vi følger apparatet som settes i gang og menneskene som tar vare på oss når vi har vår verste dag. Norsk dokumentarserie.

Dagboken

32 klassevenninner skriver felles dagbok i 65 år. En reise fra krig og trange kår til vårt moderne velstandssamfunn. Norsk dokumentarserie.

Steffen - arven etter Ivers

Han var supertalentet som håndterte alles forventninger med et smil. En unik historie om en sønn og en far. Om seier og tap, svik og tilgivelse. No...

Helene sjekker inn

Helene Sandvig møter mennesker som bor og jobber på institusjoner. Mennesker med helt andre liv enn hennes eget. Norsk dokumentarserie.

Fotobonden

Har du lyst til å komme tett på ville dyr i Norge? Folk fra hele verden kommer til Dalen i Telemark for å oppleve naturen der på nært hold.

Trillingliv

Å bli foreldre til trillinger er en stor livsendring og et maraton av en forelderoppgave, som setter både familie og foreldre under press.

Datoen

Tre mennesker født på samme dag. Tre liv som tar ulike retninger og flettes sammen av små og store hendelser i historien som handler om oss alle.

Innafor

Personlig og undersøkende dokumentarserie som utforsker miljøer og fenomener som utfordrer en ung generasjon.

Einar - hele historien

Mild landsfader, knallhard maktpolitiker. Dette er historien om fattiggutten som ble statsminister. Norsk dokumentar.

Friidrett - VM

En hyllest til Halvard Hanevold

I september døde tidligere skiskytter og NRK-ekspert Halvard Hanevold. Den 3. desember ville han fylt 50 år.

Dronningen av Slottsparken

Det er vår i hovedstaden, og Slottet i Oslo tilbyr flere publikumsaktiviteter med omvisninger inne på Slottet, Dronning Sonja KunstStall og ikke mi...

Team Bachstad

Øystein Bache og Rune Gokstad krysser ulike land i middels egnede doninger. Norsk humor-reiseserie.

Uro

Hva uroer oss? Leo Ajkic lytter til folks bekymring for innvandring, velferdsstatens kollaps, ensomhet, terror og klimaendringer. Norsk dokumenta...

OL på Lillehammer: Åpningsseremonien

OL-ilden tennes i Lysgårdsbakkene på dagen 25 år etter åpningen av OL på Lillehammer i 1994. Deretter blir det et tilbakeblikk på åpningsseremonien...

Året med kongefamilien

Vi har fulgt medlemmene av kongefamilien både på offisielle oppdrag og i deres mange gjøremål på Slottet.

Sportsåret

Gjenopplev årets aller største sportsøyeblikk.

Væråret 2018

Kulde, tørke, flaum og enorme snømengder. Ver-rekordar i alle retningar, til glede og til skade. Dette er historia om det uvanlege veråret 2018.

Arven etter Alexander

Då verdsmeister Alexander døyr, gjev storebror Robin det løftet at draumane deira skal bli verkelege. Han satsar hus og heim, og organisasjonen "Th...

Uten pappa

Mikkel ble aldri kjent med faren, som dro da han var liten. Hvorfor dro han? Hvordan har det påvirket Mikkel? Og kan de starte på nytt? Norsk dokum...

Kari-Anne på Røst

Kari-Anne Nilsen har satsa alt på eit liv på gyngande grunn. Ho flytta frå ein trong fjord på Sunnmøre, ut til havgapet sør i Lofoten. Der sauene e...

Team Ingebrigtsen

Bak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. Norsk dokumentarserie.

Norge Rundt

Distriktenes magasin. Nære møter med folk og fe i hele Norges land.

Barn

Paw Patrol

Bli med Ryder og hundene i Paw Patrol som jobber hardt for at det skal være fred og ro i Adventure Bay.

Bamse Bjørn

Dansk animasjonsserie.

Byggmester Bob

Britisk animasjon.

Simon

Fransk animasjonsserie om en kanin med mange påfunn.

Historier fra trehytta

Franske historier blir fortalt i trehytta.

Bien Maja

Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme. Tysk animasjonsserie.

Brannmann Sam

Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i Storbritannia. Britisk animasjonsserie.

Tinga Tinga-fortellinger

Her får du spennende afrikanske eventyr om hvorfor de forskjellige dyrene ble som de ble. Kenyansk animasjonsserie.

Hvis jeg var et dyr

Fransk serie om dyreunger.

Brillebjørns Detektivbyrå

Brillebjørn har startet detektivbyrå og løser store og små mysterier sammen med barna. Når noe forsvinner, flytter på seg eller dukker opp trår Bri...

Øisteins blyant ABC

Bli med Øistein og Dudle når de tegner og fargelegger en bokstav som forvandles til en morsom figur! Norsk serie.

Oteren Svenn

En liten oter-unge flytter inn under terrassen til familien Veie-Rosvoll. Den får navnet Svenn og blir raskt en god venn. Norsk serie.

Esther og Roy

Dei er bestevenner og dei flinkaste monster-barnevaktene i byen. Kanadisk animasjonsserie.

Brillebjørns Detektivbyrå

Brillebjørn har startet detektivbyrå og løser store og små mysterier sammen med barna. Når noe forsvinner, flytter på seg eller dukker opp trår Bri...

Sangfoni

Hva er egentlig musikk? Vi oppdager rytmer, undersøker melodier og finner ut hva musikken består av.

Bli med heim

Norsk dokumentarserie om barn som veks opp i ulike familiar, om deira utfordingar, meistring og stoltheit.

Eg går på

Bli kjent med fritidsaktivitetar gjennom modige barn på veg mot meistring, glede og nye vennskap. Norsk dokumentarserie.

Karsten og Petra

I barnehagen treffer Karsten en jente som heter Petra. Hun er også ny, kjenner ingen og er litt redd. Kan de bli venner?

Undringstårnet

Lesekorpset

Det har aldri vært gøyere å utforske alfabetet! Hvilket ord lager stavemaskinen i dag?

Bamselegen

Har bamsen din blitt syk? Bamselege Charlotte og hennes lettskremte hjelper Gilbert tar saken.

Katten med hatten

Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden. Amerikansk animasjonsserie.

Masha og Mishka

Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka. Russisk ani...

Apollo og småkrypa

Sirissen Apollo bur i ein hage der han møter mange truslar. Venene må stå saman for at livet i hagen skal vere fredeleg og roleg. Fransk animasjon.

Diddi

Fransk animasjonsserie om spurven Diddi, giraffen Makeba og og de andre dyra fra Ubuyusletta i Afrika på nye eventyr.

Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie om en liten prinsesse.

Dinosaurene kommer

Ingen vet at Jens kan se dinosaurer, akkurat som storebroren sin Dan. Kanadisk serie.

Jonahs dyreverden

Jonah elsker dyr og han tar oss med på en reise mellom kontinentene hvor vi får møte små og store dyr fra alle verdens hjørner. Norsk dokumentar.

Fjellgården i Trollheimen

Norsk dokudrama om 7 år gamle Oda, som bor på en fjellgård i Trollheimen.

Æsops teater

De kjente Æsopfablene blir gjenfortalt av en omreisende teatertrupp med en leder som tilfeldigvis også heter Æsop. De reiser de fra by til by og se...

Sangfoni

Hva er egentlig musikk? Vi oppdager rytmer, undersøker melodier og finner ut hva musikken består av.

Plass bakpå kosten

Britisk animasjonsfilm. Til kattens store irritasjon inviterer den snille heksa med seg det ene dyret etter det andre til å sitte bakpå kosten. M...

Zog

Britisk animasjonsfilm. Dragen Zog må lære mange dragekunster før han blir stor.

Røverrotta

Britisk animasjonsfilm. Røverrotta tar det han vil ha fra de han møter på veien. Han stjeler kløver fra haren, nøtter fra ekornet og høy fra sin eg...

Holtenissen

Norsk film. Tradisjonsfortelling om Fjøsnissen og dens krumspring for å få grøt til jul.

Vikartimen

Vikartimen er et tilbud for elever i 1.–7. klasse. En lærerik pustepause vi håper både barn, lærere og foreldre vil ha glede av!

Vertshuset Den Gyldne Hale

Velkommen, velkommen til store og til små, til vårt vertshus Den Gyldne Hale hvor vi bruker tegn og tale.

Øisteins juleblyant

24 julegaver skal lages - og det av esker, kartonger og doruller. Få ideer av Øistein som lager nye ting av det du har liggende hjemme.

En julefortelling

Eventyrdrama på norsk tegnspråk. Den harde og gjerrige Scrooge blir hjemsøkt av gjenferd og ånder med sterke budskap og advarsler om menneskelige v...

Labyrint X

Søskensjokk

Norsk dramaserie om det å få bonussøsken.

Petter Kanin

Bli med snille og modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr. Britisk animasjonsserie.

Gruffaloen

Her møter vi musa som var så lur at han unngikk å bli spist av både reven, ugla, slangen og den store gruffaloen. Britisk animasjonsfilm.

Unik - om barn på sykehus

Hvordan er det egentlig å få behandling på sykehus? Serie fra virkeligheten.

Vold: 2. En dag i morra: tegnspråktolk-versjon

Vil du lære "En dag i morra" på tegnspråk, eller vil du synge teksten? Her får du lære begge deler! Laget for NRK Supers temadager om vold mot barn.

Vold

Temadagene 2019 på NRK Super handler om vold mot barn.

Rein og Rulle

Canadisk serie om 8-åringen Rein og monstertrucken Rulle. De er bestevenner som løser små og store utfordringer.

Fantasity

Barns fantasi blir til virkelighet når de overtar som statsministere i byen Fantasity. Norsk humorserie.

Esther og Roy

Dei er bestevenner og dei flinkaste monster-barnevaktene i byen. Kanadisk animasjonsserie.

Æsops teater

De kjente Æsopfablene blir gjenfortalt av en omreisende teatertrupp med en leder som tilfeldigvis også heter Æsop. De reiser de fra by til by og se...

Bamse Bjørn

Dansk animasjonsserie.

Inni granskauen

Norsk dramaserie Femårige Maja på telttur med familien.

Geitekillingen som kunne telle til ti

Geitekillingen har lært seg å telle til ti. De andre dyra vil ikke bli talt, men til slutt kommer geitekillingens telling til nytte likevel.

Sol, snart seks

Norsk dramaserie i åtte deler.

Dinosaurtoget

I Pteranodonåsen bor søsknene Småen, Don, Petra og Kompis. Ved å gå om bord i Dinosaurtoget kan familien reise gjennom en tidstunnel og tilbake i t...

Petter Kanin

Bli med snille og modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr. Britisk animasjonsserie.

Esther og Roy

Dei er bestevenner og dei flinkaste monster-barnevaktene i byen. Kanadisk animasjonsserie.

Anneli og Lillian

Finsk dramaserie.

Brannmann Sam

Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i Storbritannia. Britisk animasjonsserie.

Litt av en jobb!

Norsk dokumentarserie om barn som får prøve seg i ulike jobber.

Skolestarterne

Thelma og Sofie skal begynne på skolen, men får de komme i samme klasse?

MGPjr

Musikkonkurranse for barn

Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie om en liten prinsesse.

I same hi

Fru Rev og dottera flyttar til Herr Grevling og barna hans. Det er ikkje alltid lett å få nye søsken. Fransk animasjon.

Fride på skipet

Norsk dokumentarserie.

Elsa

Norsk småbarnsdrama. Elsa er 5 år og bor sammen med pappa og storesøster Agnes.

Men hvorfor det?

Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over. Fransk animasjonsserie.

Flaskepost fra Stillehavet

Norsk reisedokumentar.

Ravnestreker

Tysk animasjonsserie.

Odd er et egg

Norsk animasjonsfilm. Tenk deg at hodet ditt er et egg som kan knuse når som helst. Hvordan tror du gymtimene med ballspill hadde vært da? Eller en...

Masha og Mishka

Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka. Russisk ani...

Katten med hatten

Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden. Amerikansk animasjonsserie.

Den vesle grå ulven: Vår

Norsk animasjonsfilm. Det er vår i skogen, og alt våkner til liv. Snøen smelter og trærne strekker seg etter en lang vinter. Isen går. Ulven og Har...

Regnbue-Rubi

Canadisk animasjonsserie om Rubi som hver dag reiser, på magisk vis, til Regnbuebyen der alle lekene hennes lever og bor.

Historier fra trehytta

Franske historier blir fortalt i trehytta.

Sangfoni

Hva er egentlig musikk? Vi oppdager rytmer, undersøker melodier og finner ut hva musikken består av.

Flaskepost fra Stillehavet

Norsk reisedokumentar.

Bli med heim

Norsk dokumentarserie om barn som veks opp i ulike familiar, om deira utfordingar, meistring og stoltheit.

Mia Aimée og Matheo

Karsten og Petra

I barnehagen treffer Karsten en jente som heter Petra. Hun er også ny, kjenner ingen og er litt redd. Kan de bli venner?

Øisteins blyant ABC

Bli med Øistein og Dudle når de tegner og fargelegger en bokstav som forvandles til en morsom figur! Norsk serie.

Inni granskauen

Norsk dramaserie Femårige Maja på telttur med familien.

SuperKORK!

Hva blir Super + KORK? Det blir SuperKORK! Syng med du også!

Masha og Mishka

Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka. Russisk ani...

MGPjr

Musikkonkurranse for barn

Piratene i gata

Endelig skjer det noe nytt for Matilda som bor i Kjedestrand. Den noe uvanlige piratfamilen Sjøsterk flytter inn. Fransk animasjonsserie.

Planetpatruljen

Man er aldri for liten til å gjøre noe stort og alle kan gjøre litt. Et miljøprogram for de yngste.

Stella og Sam

Kanadisk animasjonsserie. Sam spør om alt i hele verden. Storesøster Stella kan alle svarene, så lenge man ikke bryr seg om fakta.

Sangfoni X

Norsk serie. Musikkvideoene fra Sangfoni.

Ungdom

Brennpunkt

På tegnspråk

Natur og vitenskap

Natur i endring

Er den norske naturen slik vi kjenner den i ferd med å forsvinne? Hva skjer med insektene, fisken, skogen og fjellnaturen når klimaet endrer seg?

Naturfotografene

I en serie på fire programmer presenterer Ut i naturen noen av Norges beste naturfotografer. Vi følger dem på jobb ut i naturen.

Folkeopplysningen

Andreas Wahl undersøker nye tema hvor det er stort sprik mellom det folk tror og det forskningen kan fortelle oss.

Hva feiler det deg?

Hva feiler det deg er en medisinsk kunnskapslek der to lag konkurrerer om å stille diagnoser på ekte pasienter.

Helt alene

Hvordan er det å gå alene på tur når du aldri har gjort det før? Unge mennesker med ulik erfaring fra friluftsliv tester sine egne grenser. Turene ...

Ut i naturen

Dyreliv, naturvern, seervideoer og møter med mennesker som lever nært knyttet til naturen. Vi gir deg gode opplevelser.

Safari Norge

Kjente nordmenn drar på safari for å oppfylle drømmen om å møte ville norske dyr på nært hold.

Helt naturlig

En TV-serie for familien om barn, ungdom, natur, jakt, fiske og friluftsliv.

Reindrømmen

En norsk reineier starter opp på et sted han ikke er velkommen. Han får kjenne hvor mye det koster å følge livsdrømmen.

Blant konger og keisere i Antarktis

Naturfotografen Arne Nævra møter våre største pingviner på nært hold. "Det var Happy moments blant Happy feet", sier han.

Jens i villmarka

Han legger ut på lange krevende turer i barsk villmark. Med telt, fiskestang og hund lever han ut drømmen og utfordrer naturkreftene og seg selv.

Finnmarksløpet

Europas lengste og tøffeste hundesledeløp i vill, rå og vakker natur.

Viten og vilje

Kan vitenskapen hjelpe oss med problemer vi enda ikke har løsning på, og gi oss håp for framtida?

Newton

Populærvitenskapelig program for barn.

Monsen og hundene

Norsk dokumentar. Lars Monsen skal bli verdens beste hundekjører. Skal han bli best, krever det langsiktig jobbing. Han har gitt seg selv fem år på...

Ein ekte gullgravar

Eventyraren Odd Arne Skaldebø (72) har vore gullgravar i over 50 år. Ein dramatisk tur etter gull i Alaska for 20 år sidan, endra tenkemåten hans r...

Line fikser kroppen

Norsk dokumentarserie. Line unngår stranda fordi hun skammer seg over hvordan hun ser ut. Nå har hun fått nok av å føle seg dritt. Derfor møter Lin...

Melodi Grand Prix

Skole

Direkte

DIREKTE

Tegnspråk direkte

BlimE

Utforsk kategoriene våre