Hopp til hovedinnhold

Åge og damene

16.12.2011 · Tillatt for alle · 1 t 4 min
Det var stor stemning i Trondheim da Åge & Sambandet inviterte til torgkonsert. Med seg hadde de Sissel Kyrkjebø, Hanne Boel og Marit Larsen.

Se også

 • Åge og Sambandet

  Åge Aleksandersen har samlet Sambandet med gamle og nye musikere og gamle og nye låter. Opptak fra konsert på Rockefeller i Oslo.

 • Stille, stille - Åge Aleksandersen

  Åge Aleksandersen er tilbake i Namsos og huset på Gullholmstranda. Han snakker om sitt nye album "Eldorado", og sammen med det nye Sambandet framfører han mange av sangene derfra.

 • P3-Christines festival

  5. juni 2020

 • Åge Aleksandersen i Royal Albert Hall

  Det e langt igjen te Royal Albert Hall, sang Åge Aleksandersen i 1975. Bli med på en historisk konsert, med en strålende opplagt Åge på og bak scenen.

 • Trond Granlund - en gammal runner fra Manglerud

  Konsert med høydepunktene fra Trond Granlunds karriere. Vi får bl.a. høre "Himmelvogna", "Kommer tid, kommer råd" og "Bandidos i det fri".

 • Lys og varme - KORK feirer Åge Aleksandersen

  Åge Aleksandersen og Sambandet i et strålende samspill med Kringkastingsorkestret. Utdrag fra konsert På Rockefeller i Oslo.

 • Dance With a Stranger - plugget ut

  Norsk musikkprogram. Dance With A Stranger i akustisk, men likevel fullblods utgave. Vi møter et band i en "Unplugged" konsert på Betong, Chateau Neuf, i Oslo. Ved John Andreassen og Odd Arvid Strømstad.

 • Finn Kalvik-konsert

  I en stemningsfull konsert tar Finn Kalvik oss gjennom sitt rikholdige repertoar fra sin lange musikalsk karriere. Som gjesteartist har han med seg Erik Fosnes Hansen som han samarbeider med på sitt nye prosjekt.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 21. februar 2024 kl. 06:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2011
Lengde: 1 t 4 min
Forrige sending: NRK1 · tirsdag 16. juni 2015 kl. 00:15
Første gang sendt: NRK1 · fredag 16. desember 2011 kl. 20:05