Hopp til hovedinnhold

Jubileumskonsert for Brigademusikken

28.12.2018 · Tillatt for alle · 1 t 3 min
I 2018, Musikkorpsenes år, feirer Forsvarets musikk 200 år. Med en stor festforestilling i den Norske Opera og Ballett ble Brigademusikkorpsene feiret. Blant de medvirkende er Silya, Yngve Søberg, Fargespill, August Schieldrop og dansere fra Bårdar Swing Club. Konserten tar oss med på en reise fra 1500-tallets tamburer og pipere via storbandmusikk og opera til dagens militærmusikk. Programleder er Nadia Hasnaoui.

Se også

 • Korps-, brass- og janitsjarmusikk

  Musikkprogram

 • Vinterfestspill i Røros Kirke

  Direkte sending fra åpningskonserten av årets Vinterfestspill i Bergstaden i Røros kirke. Et variert og vakkert program med en rekke av våre fremste norske musikere og sangere, musikere fra Berlin-Filharmonien og Det Norske Solistkor under ledelse av Grete Pedersen. Programledere er Erling Dahl Jr. og Arild Erikstad.

 • Noteknekk

  27. mars 1999

 • Foreningen Nordens jubileumsgalla

  Foreningen Norden feirer 100-årsjubileum i denne festforestillingen med blant andre Elisabeth Andreassen, Solveig Kringlebotn, Robert Stoltenberg og Lise Fjeldstad.

 • Resonans

  Norske janitsjarkorps og brassband med solister møtes til musikalsk kappestrid. Musikkonkurranse.

 • QuizDan

  30. oktober 2016

 • Oslo-Filharmoniens sommerkonsert

  Stor utendørskonsert fra Filipstadkaia i Oslo, på tomta der det planlegges et fremtidig konserthus for orkesteret. Topp internasjonale solister og et inspirert orkester fremfører populær klassisk musikk, alt under ledelse av deres nye sjefdirigent Klaus Mäkelä. Solister er Vilde Frang, fiolin og Thomas Hampson, baryton. Programleder Arild Erikstad.

 • Da KORK kom til bygda

  Da KORK kom til bygda er en musikalsk underholdningsserie i fem deler. Ingrid Gjessing Linhave, Linn Skåber, Leo Ajkic , Anne Rimmen, og Hans Olav Brenner reiser land og strand rundt for å lage musikalsk bygdefest. På en knapp uke skal hver av dem få en gigantisk konsert opp og stå. Målet er å få tre lokale talenter til å skinne sammen med Kringkastingsorkesteret.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 28. desember 2018 kl. 20:16
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2018
Lengde: 1 t 3 min
Forrige sending: NRK2 · mandag 18. mai 2020 kl. 14:20
Første gang sendt: NRK1 · fredag 28. desember 2018 kl. 20:15