Hopp til hovedinnhold

Maiko på operataket

21.10.2021 · Tillatt for alle · 7 min
Nasjonalballettens superstar, Maiko Nishino-Ekeberg og danseren Jonathan Olofsson danser en pas de deux fra "En midtsommernattsdrøm" på operataket.

Se også

 • Closed

  En ballettfilm av Stein-Roger Bull og Jo Strømgren. En kafé et eller annet sted i verden holder stengt hver mandag. Fire personer medvirker i et underlig rituale på kaféen, invitert av eieren. Denne spesielle dagen er den verdenskjente cellisten Truls Mørk i kafeen for å spille gjennom et verk av Zoltán Kodály før en stor konsert. Dansere: Natasa Novotna, Vaclav Kunes, Gerard van Dyke, Jo Strømgren. Produsert av NordicStories. Presentert av Arild Erikstad.

 • Litteraturfest på Lillehammer

  Vanskelig kjærlighet, seriemord og kroppsnære dikt. Ida Yasin Andersen tar tempen på litteraturen akkurat nå.

 • Musikk! Musikk! klassiske høydepunkter fra 2018

  En musikalsk kavalkade med glimt fra fjorårets fineste musikkopplevelser. Vi byr på et gjensyn med Lise Davidsen og Bergen Filharmoniske Orkester, konsert fra Stavanger konserthus og fra Kristiansand Symfoniorkester. Andre høydepunkter fra Hovedscenens sendinger er, blant andre, forestillingen fra Skånes danseteater, en helt ny Nøtteknekker og en spesiell versjon av Carmen fra Bregrenz-festivalen.

 • Lise Davidsen synger Grieg

  Lise Davidsen, sopran, synger "Ved Rondane" og "Våren" av Edv.Grieg. James Baillieu på klaver. Fra Oscarshall slott i Oslo.

 • Høydepunkter fra Czardasfyrstinnen

  I den verdensberømte operetten Czardasfyrstinnen synger et stjernelag av solister om kjærligheten og å få lov til å elske den man vil.

 • Ung dans i Europa

  Den unge danseren Julie Dokken er i Gdansk i Polen. Der skal hun delta og fryktelig gjerne vinne, Eurovisjonens konkurranse for unge dansere, EYD 2013. Et møte med norske Daniel Sarr - som vant EYD 2011, får opp stemningen.

 • Lise Davidsen - stemmen som erobrer verden

  Lise Davidsen fra Stokke kalles "århundrets stemme". Hun brøt gjennom i 2019 i New York, London og Wagners festspillhus i Bayreuth og i morgen er hun solist på Last Night of the Proms. Hvem er hun?

 • Siste skrik fra Paris

  Flanerier fra moteverdenens mekka. Svensk reportasjeserie.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 21. oktober 2021 kl. 12:15
Tilgjengelig til: 16. oktober 2031 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2021
Lengde: 7 min
Forrige sending: NRK2 · mandag 29. januar 2024 kl. 00:35
Første gang sendt: NRK1 · torsdag 17. februar 2022 kl. 22:45