Hopp til hovedinnhold

Legekoden

22.06.2018 · Aldersgrense 6 år · 54 min
MERK: Dette programmet er felt i Pressens Faglige Utvalg for brudd på god presseskikk på grunn av mangelfull adgang til samtidig imøtegåelse for leger som blir omtalt i programmet. Du kan lese PFUs uttalels om saken på presse.no/pfu-sak/253-18/. OM PROGRAMMET: Vi går til legene når vi er på vårt mest sårbare, og stoler på dem. Men tilliten kan misbrukes. Brennpunkt har gravd i pengestrømmene i og rundt legene. Vi har funnet både sykehusleger og fastleger som misbruker den tilliten de er blitt vist - for å tjene mest mulig. Er kontrollen god nok, og hvor stor er sjansen for å bli tatt?

Se også

 • Brennpunkt

  Pengespesialistene

 • En uke på gata

  Norsk dokumentar. Hva om man fjerner alle sine privilegier og flytter ut til Oslos gater i én uke? Vil man da få et lite innblikk i hvordan det er å ikke ha noe? Og ikke minst: Hva vil man lære om seg selv? En P3-dokumentar om å være en ung uteligger i Norges hovedstad. Se og les mer her: http://p3.no/dokumentar/en-uke-pa-gata

 • Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • Lykkelandet

  Norsk dokumentar. Med kopp i hånden sitter de på gaten. Hvem er disse menneskene og hva lever de av? Brennpunkt har fulgt tiggermiljøet i Bergen i nesten to år, med skjult kamera og spaning. Filmen ble første gang sendt i april i år, og skapte et enormt engasjement rundt tigging og organisert kriminalitet. Programmet er det mest sette Brennpunkt noensinne.

 • Puls

  Norsk serie om helse, livsstil og trening med reportasjer og diskusjoner i studio. Temaene spenner fra vennskap, rusmisbruk og overvekt til psykiske problemer, sorg og seksualitet.

 • Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.

 • Kjetils kamp mot MS

  Norsk dokumentarserie. 37 år gamle Kjetil Knutsen fra Tromsø er hardt rammet av multippel sklerose (MS). Som et siste forsøk for å stoppe sykdommen reiser Kjetil til en privatklinikk i Moskva for å få stamcelletransplantasjon. Denne behandling er ikke offentlig godkjent i Norge. Serien følger Kjetil gjennom 30 behandlingsdøgn i Russland.

 • Spisevegring - en sjelden, men farlig sykdom

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 22. juni 2018 kl. 15:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: 6 år
Produksjonsår: 2018
Lengde: 54 min
Forrige sending: NRK2 · tirsdag 31. juli 2018 kl. 15:45
Første gang sendt: NRK2 · mandag 30. juli 2018 kl. 19:30