Hopp til hovedinnhold

Tottori! Sommeren vi var alene

08.04.2022 · Aldersgrense 6 år · 1 t 18 min
Vega og Billie er på fjelltur med pappa når ulykken inntreffer: Han faller og skader seg. Nå må jentene dra ut i ødemarka alene for å finne hjelp.

Se også

 • Kabam!

  Hva er du aller mest redd for? Med litt fantasi kan du overvinne frykten!

 • Boxer

  Selma ønsker seg mest av alt en hund. Da hun finner boxeren Bulle i skogen, bestemmer hun seg for å ta den med seg hjem, men hun oppdager fort at det ikke er lett å gjemme en stor hund på rommet sitt. Norsk barnedramaserie i 3 episoder.

 • Ole Aleksander Filibom-bom-bom

  Ole Aleksander Filibom-bom-bom er en liten gutt som bor sammen med mor og far og hunden Puffen i det aller høyeste huset i byen.

 • Et hav av muligheter (serie)

  Sally fra Supernytt tar med seg tretten modige ungdommer – både med og uten funksjonsnedsettelse, for å ta over skuta Christian Radich.

 • Året i Eventyrskogen

  Naturen kan være spennende og skremmende når du legger til en porsjon fantasi.

 • Nordlys

  En kald vinternatt må søsknene Bräjhta og Aanta ut og passe familiens reinflokk. De tenner bål for å holde ulvene unna, men da blir Nordlyset opprørt.

 • Soria Moria Slott

  Askeladdens eventyr med tekst og bilder av Theodor Kittelsen. Forteller: Sven Nordin. Ved Dieter Kriszat og Dag Åkeson Moe. Nostalgi når du vil! Gjensyn med NRK-historie.

 • Utfordringen

  Lars og klassen reiser på en ukes leirskole til Spiterstulen. Han skal gå på isbre for første gang og også prøve å komme til toppen av Galdhøpiggen. Lars er spent på hvor krevende turene i fjellet vil bli. Norges bidrag i en europeisk utveksling av dokumentarprogram for barn.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 8. april 2022 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 31. desember 2026 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 6 år
Produksjonsår: 2020
Lengde: 1 t 18 min
Originaltittel: Tottori! Someren vi var alene
Forrige sending: NRK Super · søndag 2. juni 2024 kl. 11:30
Første gang sendt: NRK Super · lørdag 30. april 2022 kl. 11:30