Hopp til hovedinnhold

Dykket

28.03.2016 · Aldersgrense 12 år · 1 t 32 min
No. spenningsfilm, 1989. Nordsjødykkeren Bricks har i mange år inspisert og reparert oljeinstallasjoner på havbunnen. Etter 524 dykk har han fått nok. Sammen med partner Gunnar og hans nye kollega Rolf setter Bricks seg i helikopteret for en velfortjent ferie på fastlandet. Da kommer meldingen om at en trål har satt seg fast rundt en oljerørledning og stenger for en ventil på 110 meters dyp. Oljeselskapet tilbyr god betaling for et kort rutinedykk for å åpne ventilen. Gunnar og Rolf påtar seg oppdraget, men på 100 meters dyp henger dykkerklokka seg fast i trålen... Med: Bjørn Sundquist, Eindride Eidsvold, Sverre Anker Ousdal mfl. Regi: Tristan de Vere Cole.

Se også

 • Nattseilere

  En ung jente blir funnet livløs i fjæra i Senja. De får liv i henne, men hun husker ingenting. Ingen vet hvem hun er, eller hvor hun kommer fra.

 • Thygesen

  Vilhelm Thygesen har fått sparken i politiet. Hans journalistvenninne Vera jobber med en sak om to forsvunne russere. Saken utvikler seg dramatisk for dem begge. Basert på Jon Michelets romaner.

 • Den leiken den ville han sjå

  I denne dokumentarserien følger vi den norske fiskeren på jobb.

 • Marerittet

  Etter en uke på fjelltur, har Nils fått nok. Paret klatrer ned til fiskeværet som virker som en helt alminnelig avkrok. Men det er kun på overflaten…

 • Ni liv

  Norsk drama fra 1957. Den 30. mars 1943 blir mannskapet på skuta Brattholm angitt og tatt i arrest av tyskerne. Bare Jan Baalsrud unnslipper, og en eventyrlig flukt begynner. Med Jack Fjeldstad, Henny Moan, Alf Malland og Joachim Holst-Jensen. Regi: Arne Skouen. (12 år)

 • Hemmelig hav

  Den kalde krigen ligger som en klam tåke over verden. To svenske tenåringer i havsnød blir vitne til noe de aldri kan fortelle om – eller glemme.

 • Aksjemordet

  Svarte penger, skjulte transaksjoner og bestikkelser er ingredienser i denne krimserien fra børsmiljøet i Oslo.

 • SK 917 har nettopp landet

  SAS rute 917 til New York starter fra København lufthavn med 350 passasjerer om bord. Er noen av passasjerene involvert et narkodrap?

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 28. mars 2016 kl. 22:30
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 12 år
Produksjonsår: 1989
Lengde: 1 t 32 min
Originaltittel: Dykket
Forrige sending: NRK1 · onsdag 12. oktober 2016 kl. 00:40
Første gang sendt: NRK2 · mandag 28. mars 2016 kl. 22:30