Hopp til hovedinnhold

Intimkonsert Rune Larsen

30.05.2020 · Tillatt for alle · 31 min
Evigunge Larsen og dei gode venene hans, Anne Veddeng og Bjarte Hjelmeland, byr på intimkonsert i ein koseleg vinkjellar i Bergen.

Se også

 • Rune Larsen: Evig ung - When you are Old

  Musikken sprenger alle aldersgrenser. Med et musikalsk skråblikk på alder serverer Rune Larsen og gjester countryperler, viser og pop fra flere tiår.

 • Ole Ivars På dansefot

  I 25 år har "På dansefot" med Erik Forfod bidratt til danseglede på radioen. Dette ble feiret i sommer sammen med Ole Ivars på Storsand Gård Camping utenfor Trondheim.

 • KORK - hele landets orkester

  Silje Nergaard og KORK

 • Vamp på Stigen

  Et utdrag fra "Verdensarvkonserten", der Vamp kom til høgdegarden Stigen i Sogn for å holde åpningskonsert for den gjenoppbygde kulturgarden.

 • Et stille sted - Maj Britt Andersen, Lars Saabye Christensen og KORK

  Maj Britt Andersen synger helt nye sanger med tekster av Lars Saabye Christensen, som leser nyskrevne dikt mellom sangene. Konsert fra 2018.

 • Krigerhjerte

  Henriette Vasstrand levde et liv med rus og vold. I ett år skal hun følge to unge menneskers kamp for å bli rusfri - en kamp på liv og død.

 • Kan det snu? - Bjørn Eidsvåg i Uranienborg kyrkje

  "Det er ikkje sikkert at det alltid blir som vi håper, men det er sikkert at vi har det betre når vi håper." Eidsvåg syng om håp når vi treng det.

 • Bjøro og gutta - Jubileumskonsert med Bjøro Håland

  Etter 25 år som plateartist har Bjøro Håland fornyet og oppdatert sin musikk. Han stiller på scenen inspirert og engasjert med nytt band og nytt repertoar. Vi får også høre litt om høydepunkter i karrieren og ser glimt helt tilbake fra de tidligste fjernsynsopptredener. Ved Sigbjørn Nedland.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 30. mai 2020 kl. 20:42
Tilgjengelig til: 28. februar 2023 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2019
Lengde: 31 min
Originaltittel: Rune Larsen - Heartbeat
Forrige sending: NRK1 · lørdag 20. november 2021 kl. 17:40
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 30. mai 2020 kl. 20:40