Hopp til hovedinnhold

Bjarne vil ikke på film

19.12.2018 · Tillatt for alle · 40 min
Bjarne blir motvillig hovedpersonen i filmen om seg selv når en utenlandsk kvinne invaderer livet hans med kamera og vanskelige spørsmål.

Se også

 • Den følelsen

  Njål Engesæth fråtser i følelser, for at vi skal forstå mer av oss selv.

 • Bosetterne

  Gjennom fem år har NRK fulgt syriske flyktninger i deres nye liv i Norge. Se deres egne fortellinger fra Kristiansand, Stavern, Oslo og Fredrikstad.

 • Eldrebølgen

  De tolv deltakerne i Eldrebølgen er i alderen 62-74 år og kommer fra alle kanter av landet. I ti uker skal de bo, leve og arbeide sammen på Solhov Folkehøgskole på Lyngseidet i Nord-Troms. Oppdraget deres går ut på å lage en revy som de til slutt skal framføre for en fullsatt sal i Kulturhuset i Tromsø.

 • Hotell Kash King

  Kash og kjæresten Anoushka følger drømmen og reiser til Rwanda for å redde bestemors hotell. En historie om kjærlighet og mot. Norsk dokumentarserie.

 • Uro

  Hva uroer oss? Leo Ajkic lytter til folks bekymring for innvandring, velferdsstatens kollaps, ensomhet, terror og klimaendringer. Norsk dokumentarserie.

 • Værbitt

  Norge har mye og variert vær. Hvorfor er det rolig og stabilt vær ett sted mens det skifter på timen et annet sted? Dokumentarserie.

 • Grenseløs

  Hvordan opplever unge i verden og Norge klimakrise, ufrihet, skjønnhetspress, homohat, urettferdighet og å måtte flykte for livet? Urix-programlederne Hege Moe Eriksen og Gry Blekastad Almås utforsker og jakter på svar.

 • En gang Aurora

  Enorm suksess, konserter over hele verden og et ungdomsliv snudd på hodet. For popsensasjonen Aurora ble det for mye. Norsk dokumentar.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 19. desember 2018 kl. 22:06
Tilgjengelig til: 30. november 2021 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2018
Lengde: 40 min
Originaltittel: Bjarne vil ikke på film
Forrige sending: NRK1 · søndag 15. august 2021 kl. 23:50
Første gang sendt: NRK1 · onsdag 19. desember 2018 kl. 22:05