Hopp til hovedinnhold

Phoenix

08.11.2023 · Tillatt for alle · 31 min
Elisabeth har uhelbredelig kreft. Hun drar til en privatklinikk i New York i håp om å redde livet. I storbyen blir hun venn med en løshund.

Se også

 • Det ingen snakker om

  Karoline har kjempet mot kreft i et år. Hun er endelig friskmeldt og skal møte hverdagen igjen. Nå kommer alt til å bli bedre, ikke sant?

 • Reidunns kamp - en usminket fortelling om lungekreft

  Norsk dokumentar. 51 år gammel fikk Reidunn Markussen i Brønnøysund lungekreft etter å ha vært storrøyker siden hun var helt ung. I dokumentaren "Reidunns kamp" møter vi en modig kvinne som vil ha større åpenhet om lungekreft. Og vi kommer tett på hennes kamp for å overleve.

 • Autisme – fra innsida

  Fire unge voksne får lage hver sin film om sin verden – og sin autisme. Det blir en tankevekkende og gripende reise for alle som er med.

 • 44 timer – levende død

  Han er erklært hjernedød av legene. Men inni den livløse kroppen kjemper Gil med å våkne, mens han hører familien ta farvel og planlegge begravelsen.

 • Drømmemamma søkes

  Daniel vil bli pappa, men fortsette turnélivet. Og romantiske parforhold virker så skjøre, så han spør Katharina og Johanna om de vil ha barn med ham.

 • De skjulte talenter

  Hvordan få anerkjennelse for det du kan når du har autisme?

 • Forstå kreft med Hannah Fry

  Matematikar Hannah Fry får kreft og vil sjå på korleis vi diagnostiserer sjukdommen. Samtidig gjer ho emosjonelle opptak frå si eiga kreftbehandling.

 • Blodsbrødre

  Andreas kan berge livet til bestevennen Carl Henrik med en nyre. Men kan takknemlighetsgjeld ødelegge vennskapet donasjonen var ment å redde?

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 8. november 2023 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 31. august 2026 kl. 22:04
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2023
Lengde: 31 min
Originaltittel: Phoenix
Forrige sending: NRK1 · lørdag 10. februar 2024 kl. 15:10
Første gang sendt: NRK1 · onsdag 8. november 2023 kl. 20:00