Hopp til hovedinnhold

John Williams – The Berlin Concert

17.12.2022 · Tillatt for alle · 1 t 21 min
Filmmusikkens historie ville ikke vært den samme uten John Williams. På denne konserten dirigerer han et av verdens største orkester når de spiller kjente klassikere.

Se også

 • Hans Zimmer – Hollywood rebel

  I over 40 år har han vore sjølve lyden av populærkulturen. No deler ein av verdas mest ettertrakta filmkomponistar sine musikalske hemmelegheiter.

 • A-ha: Østenfor sol vestenfor måne

  Konsert fra 1991. Etter utgivelsen av albumet "East of the Sun, West of the Moon" inviterte NRK A-ha til å spille live i studio på Marienlyst. Resultatet ble en intim konsert med tett samspill mellom A-ha og deres norske musikere. Vi får høre sanger fra deres nyeste album i tillegg til hits fra tidligere i karrieren. Mellom låtene leser Lars Saabye Christensen egne tekster.

 • Hovedscenen

  KORK spiller David Bowie

 • KORK - hele landets orkester

  KORK spiller David Bowie - hele konserten

 • KORK og deLillos

  KORK og deLillos møttes for aller første gang på Frognerseteren amfi 19. august 2017. Det ble et magisk møte på toppen av Oslo.

 • Filmbonanza

  9. februar 2012

 • KORK spiller David Bowie

  KORK møter David Bowies musikk, anrettet av en av Norges fremste samtidskomponister. Jon Øivind Ness har vært en svoren Bowie-fan i mange år, og her har han arrangert flere av Bowies mest kjente låter for stort orkester. Med Bård Bratlie og Peter Estdahl på vokal, mens programlederne Finn Bjelke og Espen Beranek Holm deler raust av sin Bowie-kunnskap.

 • Norske minikonserter

  Den norske musikkscenen er fylt med talent og mangfold. Seks nye artister har rigget opp for eksklusive intimkonserter på Ingensteds i Oslo.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 17. desember 2022 kl. 12:42
Tilgjengelig til: 31. mars 2023 kl. 00:56
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2022
Lengde: 1 t 21 min
Originaltittel: John Williams – The Berlin Concert
Forrige sending: NRK1 · lørdag 31. desember 2022 kl. 00:55
Første gang sendt: NRK2 · lørdag 17. desember 2022 kl. 12:40