Hopp til hovedinnhold

På jobb med verdens villeste dykkere

29.05.2023 · Aldersgrense 12 år · 58 min
Hvordan er det å overleve i tre dager i et skipsvrak? Eller å desarmere krigsbomber – i uvær? Lasse Spang Olsen møter dykkere med nerver av stål.

Se også

 • Bourbon Dolphin-ulykken

  12. april 2007 kantrer Bourbon Dolphin under arbeidet med å sette ut anker på 1100 meters dyp for boreriggen Transocean Rather vest for Shetland. Åtte mann mistet livet.

 • Haivinter

  Kaldblodige jegerar smyg seg rundt i norske fjordar, svenske farvatn og rundt Grønland. Bli med på leiting etter hai i kalde hav.

 • Det dypeste dykket

  Prisbelønt Brennpunkt-dokumentar om verdensrekordforsøket som skulle sikre Norges fremtid som oljenasjon. Det dypeste arbeidsdykket noensinne gikk fryktelig galt, men myndighetene konkluderte likevel med at det var en suksess. Brennpunkts team fikk SKUP-diplom 2016 og vant Circom-prisen 2016 i kategorien undersøkende journalistikk for denne dokumentaren.

 • Verdas største polarekspedisjon

  Fastfrosne i havisen skal forskarar studere klimaendringane over eitt år. Dette er Mosaic, verdas største arktiske ekspedisjon.

 • Reisen til isens indre

  Bli med på en spektaktulær og uforutsigbar ekspedisjon ned i Grønlandsisen, sammen med forskere i frontlinjen av klimavitenskapen.

 • Vulkanjegerne – livsfarlig lidenskap

  De viet livet til å filme vulkanutbrudd verden over. Det ble også deres død. Se Werner Herzogs spektakulære og poetiske hyllest til ekteparet Krafft.

 • Tilbake til Sørpolen

  Ben Fogle og Dwayne Fields går i fotspora til Amundsen, Scott og Schackleton og dei første, djerve ekspedisjonane til Antarktis.

 • Heltar i flammehavet

  Australia står i brann. Midt i infernoet kjempar modige kvinner og menn mot flammane i den verste skogbrannsesongen nokon sinne.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 29. mai 2023 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 19. august 2024 kl. 01:28
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 12 år
Produksjonsår: 2021
Lengde: 58 min
Originaltittel: DR2 på jobb med verdens vildeste dukkere
Forrige sending: NRK3 · søndag 20. august 2023 kl. 01:30
Første gang sendt: NRK1 · mandag 14. august 2023 kl. 19:50