Hopp til hovedinnhold

Forsøksmennesket

07.12.2020 · Aldersgrense 9 år · 46 min
Legene mente Peter Scott-Morgan hadde kort tid igjen å leve. Men med kirurgi, kunstig intelligens og kybernetikk var Peter 2.0 klar for å møte verden.

Se også

 • Overleverne

  Hver dag dør mennesker helt uventet - av ulykker, sykdom eller katastrofer. Disse overlevde. Hør deres dramatiske historier. Norsk dokumentarserie.

 • For sjenert til å date

  I en virtuell verden kan alt skje, også kjærligheten. Åtte unge dansker møtes som avatarer. Finner de lykken, og kan den videreføres i virkeligheten?

 • Glimt av Norge

  Stillhet - den nye luksusen

 • Hekta på likes

  Amalie fyller dagene til randen med deleverdige øyeblikk. Hun skaper en illusjon av lykke for å få bekreftelsen hun er avhengig av på sosiale medier.

 • Bakterietrusselen

  Brennpunkt viser hvordan utslipp fra fabrikker i India som lager virkestoff til antibiotika kan forårsake nye, resistente bakterier. Inger-Lise havnet på sykehus i utlandet og ble smittet av multiresistente bakterier. Antibiotika fungerer ikke på disse bakteriene, og hun må ligge på isolat hvis hun er på sykehus. Antibiotikaresistens er et enormt verdensproblem som nå også har kommet til Norge

 • Halvt robot – heilt menneske

  Hugh Herr miste sjølv beina då han var 17. No er han med å utvikle grensesprengande protesar som skal kjennest som ekte lemar – og fungere enda betre.

 • Aqua - Søren droppar kjøt

  Femti år gamle Søren Rasted må endre livsstil. Skal han slutte heilt å ete kjøt? Det handlar om klima, kropp og kultur når Rasted utforskar veganisme.

 • Hvorfor plast?

  Et revolusjonerende materiale. Slitesterkt, billig – og en alvorlig trussel mot miljøet og helsa di. Tre banebrytende dokumentarer om plastforsøpling.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 7. desember 2020 kl. 21:22
Tilgjengelig til: 26. august 2023 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 9 år
Produksjonsår: 2019
Lengde: 46 min
Originaltittel: Peter: The Human Cyborg
Forrige sending: NRK3 · torsdag 10. august 2023 kl. 00:05
Første gang sendt: NRK2 · mandag 7. desember 2020 kl. 21:20