Hopp til hovedinnhold

Da Vinci-mysteriet

10.10.2022 · Tillatt for alle · 1 t 35 min
«Salvator Mundi» er tidenes dyreste maleri, solgt for svimlende 3,7 milliarder kroner. Men er det en ekte Leonardo da Vinci? Og hvor har det blitt av?

Se også

 • Sivilisasjonar

  Ny og banebrytande kunnskap gir oss eit nytt perspektiv på gamle sivilisasjonars framvekst og fall – frå bronsealderen til Romarriket.

 • Hvem skrev Bibelen?

  Lenge har Bibelens opphav vært et mysterium. Med nye arkeologiske funn og vitenskapelige fremskritt er svaret nærmere enn noen gang før.

 • De bygget Norge. Erik Werenskiold og Lysakerkretsen

  Om norsk nasjonalfølelse rundt århundreskiftet, og om vennskapet mellom kunstneren Erik Werenskiold og polarforskeren Fridtjof Nansen. Vi møter personligheter fra Norges gullalder og berører også Fedrelandslaget og Lysakerkretsens dårlige rykte etter krigen.

 • Kubrick om Kubrick

  Den legendariske filmskaperen Stanley Kubrick snakket sjeldent om sine verk. Helt til nå. Unikt mesterportrett, med enestående intervjuer fra arkivet.

 • Kjærlighet og diamanter

  Det ultimate uttrykket for romantisk kjærlighet – om du tror på markedsføringen. Men hvilken verdi har egentlig diamanter, når vi kan lage dem selv?

 • Dagsnytt 18 - TV

  Dagsnytt 18 er NRK Nyheters daglige aktualitets og debattprogram. Programledere er Ingerid Stenvold og Espen Aas.

 • Jakten på Tonetreet

  En dokumentar om jakten på det perfekte treet for å lage den fullkomne fiolinen. Dette er fortellingen om magisk treverk, mestere, villmark og banditter. Om ufattelige verdier og fantastisk musikk

 • Londongrad

  En etter en dør russiske oligarker, gangstere, opposisjonelle og medhjelperne deres på britisk jord. Hvorfor reagerer ikke myndighetene?

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 10. oktober 2022 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 17. september 2023 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2021
Lengde: 1 t 35 min
Originaltittel: The Lost Leonardo
Forrige sending: NRK1 · tirsdag 27. juni 2023 kl. 23:15
Første gang sendt: NRK1 · mandag 17. oktober 2022 kl. 21:20