Hopp til hovedinnhold

Bjørneland

25.02.2024 · Tillatt for alle · 50 min
Isbjørner, brunbjørner, kragebjørner – langs Stillehavet har denne familien av kløktige overlevere funnet sine nisjer i spektakulære landskap.

Se også

 • Norges villmarker

  Ville dyr i skog, fjell og på kysten

 • Et år på tur med Lars Monsen

  Norsk dokumentarserie fra 2007. Lars Monsen har vært på langtur og har tilbrakt et helt år nord for polarsirkelen i Norge, Sverige og Finland.

 • Eit år på jorda

  Vi er alle i lag på ei reise rundt sola, på ein planet der alt liv må tilpasse seg skiftande vilkår. Opplev vêr, landskap og dyreliv frå heile verda.

 • Det ville Norden

  Mektige skoger, flammende vulkaner og uvirkelig vakre fjorder – det storslåtte nordiske landskapet er til å miste pusten av.

 • De siste villhestene

  Den ungarske pusztaen er et storslått steppelandskap i hjertet av Europa. Oppdag przewalskihestens verden sammen med et av deres nyfødte føll.

 • Med elg i linsen og rev bak øret

  Mange syns det er ekstra kjekt å være ute i naturen når videokameraet er med. Og mange hobbyfotografer får de mest fantastiske opptak av dyr og natur fordi de kjenner nærmiljøet sitt så godt. Ut i naturen har møtt tre entusiaster som synes de har verdens beste hobby. De viser sine flotteste filmer og avslører et og annet triks om hvordan de får det til.

 • Den ville hundefamilien

  Ulver, rever, sjakaler, hunder – 37 arter inngår i denne formidable rovdyrfamilien med forgreninger over hele verden. Og her kan du møte dem alle.

 • Vakre og ville Oman

  Her jaktar hyenar og leopardar. Her beiter arabiaoryx og steinbukk. Og i havet sym kval og skjelpadder. Opplev Omans uventa landskap og rike natur.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 25. februar 2024 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 31. desember 2026 kl. 06:00
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2023
Lengde: 50 min
Originaltittel: Bearland
Forrige sending: NRK1 · torsdag 28. mars 2024 kl. 14:05
Første gang sendt: NRK1 · søndag 25. februar 2024 kl. 20:10