Hopp til hovedinnhold

Stephen Hawking – geni og menneske

31.10.2022 · Tillatt for alle · 1 t 30 min
Eit intimt portrett av den legendariske Stephen Hawking. Høyr familie, vener og kollegaer snakke openhjartig om triumfar og tragediar i livet hans.

Se også

 • Den neste pandemien

  Sjukdommar frå dei fjernaste stadene kan spreie seg over heile verda. Forskarar prøver å finne ut kva som blir den neste pandemien – og stoppe han.

 • Å, langt i fra!

  En serie på tre programmer ved Trond Kirkvaag og Jon Skolmen. Et stykke underholdning som sies "å gå inn i det ene øret og ut av det". Innslagene er korte, men det er mange av dem. Programmet holder en høy standard, arbeidsantrekket er kjole og hvitt. Delvis gjelder det også Kjersti Døvigen, som er ny i selskapet. Stoffet er originalt, her er ingen lånte "gags" fra utenlandsk fjernsyn, ingen gjengangere fra underholdningslivet.

 • Dagsnytt 18 - TV

  Dagsnytt 18 er NRK Nyheters daglige aktualitets og debattprogram. Programledere er Sigrid Sollund og Espen Aas.

 • Overleverne

  Hver dag dør mennesker helt uventet - av ulykker, sykdom eller katastrofer. Disse overlevde. Hør deres dramatiske historier. Norsk dokumentarserie.

 • Sjokoladekrigen

  Sjokoladen du spiser kan komme fra kakao høstet av barneslaver. Vi følger én manns kamp for å stille gigantene Nestlé og Cargill til ansvar.

 • Med hjartet på rette staden

  Vi følgjer lensmannskontoret i den engelske bygda Aidensfield, kor det stadig er mykje å gjere. Britisk dramaserie satt på 60-tallet.

 • Uendelig alene

  Isolasjonen er den største utfordringen de første menneskene på Mars vil møte. En erfaren psykolog hjelper de tapre astronautene med psykisk trening.

 • Kjærlighet og diamanter

  Det ultimate uttrykket for romantisk kjærlighet – om du tror på markedsføringen. Men hvilken verdi har egentlig diamanter, når vi kan lage dem selv?

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 31. oktober 2022 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 31. august 2023 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2022
Lengde: 1 t 30 min
Originaltittel: Hawking: Can You Hear Me?
Forrige sending: NRK1 · lørdag 29. juli 2023 kl. 02:30
Første gang sendt: NRK1 · mandag 16. januar 2023 kl. 21:20