Hopp til hovedinnhold

Insekter som middag

30.01.2017 · Tillatt for alle · 1 t 13 min
Spiselige insekter er ifølge FN en ressurs som kan bidra til å bekjempe sult i verden. Kokker og gastronomer framhever den gode smaken, og det er både miljøvennlig og næringsrikt. Forskerne og kokkene på Nordic Food Lab i København har reist rundt i verden for å samle kunnskap om hvordan insekter allerede brukes som mat i mange samfunn. Men vil industrielt produserte insekter smake like godt? Og er mat laget av insekter et symptom på en krise eller løsningen på den?

Se også

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 24. januar 2019 kl. 00:42
Tilgjengelig til: 23. februar 2019 kl. 01:56
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2016
Lengde: 1 t 13 min
Originaltittel: Bugs
Forrige sending: NRK2 · torsdag 24. januar 2019 kl. 00:40
Første gang sendt: NRK2 · mandag 30. januar 2017 kl. 22:50