Insekter som middag
30.01.2017 · Tillatt for alle · 1 t 13 min
Spiselige insekter er ifølge FN en ressurs som kan bidra til å bekjempe sult i verden. Kokker og gastronomer framhever den gode smaken, og det er både miljøvennlig og næringsrikt. Forskerne og kokkene på Nordic Food Lab i København har reist rundt i verden for å samle kunnskap om hvordan insekter allerede brukes som mat i mange samfunn. Men vil industrielt produserte insekter smake like godt? Og er mat laget av insekter et symptom på en krise eller løsningen på den?
Se også
-
Sommerskuta minutt for minutt
53. Kveldsseilas mot Kyrksæterøra
-
Schrödingers katt
Larveburger og gresshoppesnacks
-
Gründerne
2. episode
-
Live redder verden. Litt.
2. Kosthold
-
Line fikser maten
5. Fremtiden
-
En Noman i Pakistan
3. episode
-
Norge Rundt
14. september 2018
-
Naturens samspill
Enger, heier og kystlinjer
Mer informasjon
Tilgjengelig fra:
24. januar 2019 kl. 00:42
Tilgjengelig til:
23. februar 2019 kl. 01:56
Tilgjengelig i:
Norge
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Produksjonsår:
2016
Lengde:
1 t 13 min
Originaltittel:
Bugs
Forrige sending:
NRK2 · torsdag 24. januar 2019 kl. 00:40
Første gang sendt:
NRK2 · mandag 30. januar 2017 kl. 22:50