Hopp til hovedinnhold

Nick Cave: Idiot Prayer

11.06.2021 · Tillatt for alle · 1 t 28 min
Denne opplevelsen bør du ikke nekte deg selv: Cave, alene ved pianoet i et forlatt palass. Et poetisk, vondt og vakkert pustehull fra pandemien.

Se også

 • Jazz fra Sentralen

  Da Norge stengte ned i mars 2020 ble det brått slutt på kulturlivet og gode råd var dyre. Den digitale festivalen "Jazz fra Sentralen" ble arrangert med 15 av våre fremste jazzartister.

 • Hyllest til Bob Dylan

  Bob Dylan har rundet 80 år og en rekke norske artister hyller legenden i Oslo Konserthus. Programleder er Espen Aas.

 • Alle elskar Willie Nelson

  Stjernene strøymer til når legendariske Willie Nelson blir hylla med ein makelaus konsert. Heidersgjesten sjølv tar også til scena.

 • NRK Musikk - låt for låt

  Country og americana

 • KORK spiller David Bowie

  KORK møter David Bowies musikk, anrettet av en av Norges fremste samtidskomponister. Jon Øivind Ness har vært en svoren Bowie-fan i mange år, og her har han arrangert flere av Bowies mest kjente låter for stort orkester. Med Bård Bratlie og Peter Estdahl på vokal, mens programlederne Finn Bjelke og Espen Beranek Holm deler raust av sin Bowie-kunnskap.

 • Eurovision Song Contest

  Semifinale 1

 • Jeff Buckley spesial

  I 2017 var det 20 år siden sanger og låtskriver Jeff Buckley døde. NRK Spillerom har invitert Helene Bøksle, Thomas Dybdahl, Moddi, Ugagn, Kristian Kristensen, Odd Nordheim og Askil Holm til å snakke om sitt forhold til artisten, og til å tolke Jeff Buckley-albumet "Grace". Vi får personlige fortellinger om hva albumet og artisten har betydd, samt både engelske og norske versjoner av sangene.

 • Kongshaugfestivalen

  Jazzeliten hyllet Jan Erik "Rainbow" Kongshaug med festival da han fylte 75 år i 2019. Kort tid etter døde den legendariske lydteknikeren.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 11. juni 2021 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 30. april 2023 kl. 23:15
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2020
Lengde: 1 t 28 min
Originaltittel: Nick Cave: Idiot Prayer
Forrige sending: NRK1 · søndag 5. juni 2022 kl. 00:30
Første gang sendt: NRK2 · fredag 11. juni 2021 kl. 21:10