Hopp til hovedinnhold

Hidden Letters

28.03.2023 · Tillatt for alle · 1 t 26 min
En poetisk og vakker film om det hemmelige skriftspråket nushu, utviklet av kinesiske kvinner som i tusenvis av år ble nektet å lese og skrive.

Se også

 • Den siste ødemarksgården på Helgeland

  Auslia er den siste fjellgarden på Sør-Helgeland hvor det ennå bor folk. Nede i bygda, der livet er atskillig lettere å leve, er mange bruk fraflyttet. Men på Auslia holder folkene ut, enda de mangler både veg og elektrisk strøm. I programmet møter vi ekteparet Eva Helmersen (73) og Hilovard Helmersen (70), sønnen John Helmersen (44) og Evas bror Herlof Ausli (70). Ved Tor Jacobsen og Ivar Kalleberg.

 • Frida Kahlo

  Historien om den legendariske kunstneren Frida Kahlo er en fortelling om politikk, identitet, seksualitet og kreativitet.

 • Tønes - utsolgt på grendehuset

  Den prisbelønte og bejublede visesangeren bor ennå i hjembygda Hauge i Dalane, etter 25 år som artist. Hans særegne låter berører de fleste av oss.

 • Veien videre

  Uimotståelig iransk roadtrip! En familie er på vei ut av Teheran. Mor, far, barn og en syk hund. Etter hvert åpenbarer turens mål og mening seg.

 • Valens Rikskringkasting

  Kristian Valen forlater Hollywood og ankommer NRK, med håp om å bli kanalens nye stjerne.

 • Eides språksjov

  Språk kan skape bråk

 • Writing with Fire

  Smarttelefonen er deres våpen. Prisbelønt dokumentar om kasteløse kvinner som bryter tausheten og tabuene og rapporterer fra sin indiske virkelighet.

 • Koloniale arr

  Møt Aaju Peter – inuitt, jurist, kunstner og aktivist. Følg hennes dypt personlige og politiske kamp for sitt eget og andre urfolks språk og kultur.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 28. mars 2023 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 12. mars 2026 kl. 23:29
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2023
Lengde: 1 t 26 min
Originaltittel: Hidden Letters
Forrige sending: NRK2 · onsdag 10. april 2024 kl. 01:50
Første gang sendt: NRK2 · tirsdag 28. mars 2023 kl. 22:00