Hopp til hovedinnhold

Blokka

07.12.2023 · Tillatt for alle · 59 min
Beboerne i Blokka på Sagene i Oslo kjemper sin livs kamp for å berge hjemmene sine, først mot en eiendomsmilliardær, så mot kommunen.

Se også

 • Norgebygda

  Det er stusselige tider for bygda. Stadig flere bygdeungdommer lokkes inn til byene. I distriktskommunene sitter et middelaldrende kommunestyre forundret tilbake, mens livet går sin vante gang på Samvirkelaget. Serien Norgebygda tar for seg bygdas problem og ser på noen "sannheter" om Bygde-Norge. Regi: Per Harald Kårstad. Norsk dokumentarfilmserie i tre deler.

 • Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

  Drøymer du om å leve nær naturen under enklare kår? Her møter du menneske som gjer nettopp det. Norsk dokumentarserie.

 • Lykkeland

  Norges første oljefunn snur opp ned på Stavanger. Dette er tiden for store penger og risikable valg. Prisvinnende serie om det norske oljeeventyret.

 • Ikke i mitt nabolag

  I denne Brennpunkt-dokumentaren møter vi naboer som mobiliserer til kamp mot planlagte asylmottak på Montebello og Bolkesjø. Midt i stormens øye står UDIs regiondirektør Eirik Eide som må skaffe mottaksplass til mange tusen nyankomne flyktninger. Men hvem vil ha et asylmottak som nærmeste nabo?

 • Den siste filmen

  En alvorlig diagnose snur brått timeglasset for Petter Vennerød. Filmskaperen vil ta oss med på en siste reise, før ord og tanker forsvinner.

 • Arveoppgjøret

  Arv kan splitte familier. Hva skal til for å ikke bli uvenner? Siri Kristiansen hjelper familier med arveoppgjøret.

 • Bunadsgeriljaen

  Med bunad som våpen kjemper ildsjelen Anja Cecilie Solvik for fødetilbudet i Kristiansund. En dokumentar om vilje, kvinnekamp og distriktspolitikk.

 • Blodsbrødre

  Andreas kan berge livet til bestevennen Carl Henrik med en nyre. Men kan takknemlighetsgjeld ødelegge vennskapet donasjonen var ment å redde?

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 7. desember 2023 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 14. september 2033 kl. 23:25
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2020
Lengde: 59 min
Originaltittel: Blokka
Neste sending: NRK3 · onsdag 8. mai 2024 kl. 20:00
Forrige sending: NRK2 · mandag 11. desember 2023 kl. 22:25
Første gang sendt: NRK1 · torsdag 7. desember 2023 kl. 21:45