Hopp til hovedinnhold

Io vant over kreften

06.01.2017 · Tillatt for alle · 4 min
– Nå er det viktig at du er ærlig med datteren din om at hun kan dø, var beskjeden pappa Pil Cappelen Smith fikk av legen i 2009. Men datteren Io overlevde kreften.

Se også

 • Venn i døden

  Norsk dokumentarserie fra P3. I møte med åtte unge mennesker som har mistet noen de er glad i, prøver Martin Melvold å finne ut av hvordan man er en god venn i døden.

 • #dusåmeg

  Den gode læreren er først og fremst et medmenneske. For noen barn har det betydd absolutt alt. I serien #dusåmeg, møter fem tidligere elever en lærer som var noe helt spesiellt i livet deres.

 • Marianne fikk leve

  Norsk dokumentar. Marianne er fire og leker i det meterhøye gresset. På barns vis oppdager hun aldri slåmaskinen som nærmer seg. Nå forteller foreldrene om minuttene etter ulykken, og Marianne om hvordan fireåringen ventet på at arm og bein skulle vokse ut igjen. Det er en fortelling om aldri å gi opp. Det umulige er noen ganger mulig.

 • Sult - hvordan overleve Ramadan

  Én måned med fristelser og prøvelser, sult og fråtseri. 16-åringene Aliya og Ayah har gjennomført ramadan. Ganske tøft, og faktisk skikkelig gøy.

 • ID

  Dokumentarserie om å være seg selv.

 • PAPPAPERM

  To nybakte fedre skal ut i pappaperm for første gang og være alene med barna.Blir det gøy? Blir det kjedelig? Hva skal de bruke tida på sammen med sønnene sine?

 • Mann. Utsatt.

  Gutter og menn utsatt for seksuelt misbruk opplever store tabuer. Overgrepsutsatte menn og en dømt overgriper kaster lys over noen av de mørkeste hemmelighetene de bærer på.

 • Ranias flukt

  Norsk dokumentar. Den 20 år gamle kvinnen Rania risikerer alt når hun flykter fra krigen i Syria med et par klesskift, et lite kamera og favorittserien Game of Thrones på DVD. Vi følger henne svært tett der hun prøver å få asyl akkurat idet Europa stenger grensene for å stoppe flyktningstrømmen.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 6. januar 2017 kl. 06:05
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2017
Lengde: 4 min
Forrige sending: NRK1 · søndag 4. juni 2017 kl. 22:55
Første gang sendt: NRK1 · søndag 4. juni 2017 kl. 22:55