Hopp til hovedinnhold

Dødelig spøk

20.12.1986 · Tillatt for alle · 37 min
To kamerater kommer ut for uvær på en skitur i fjellet. De må holde seg i en nedsnødd hytte i flere dager - noe som tærer på nervene.

Se også

 • En strek i regningen

  Når tippegevinsten uteblir og gjelden tårner seg opp, er det vel tillatt med litt privat initiativ? I rollene: Karl Sundby (Aslak, arbeidsløs skuespiller), Jorunn Kjellsby (Elise, hans kone), Arne Lindtner Næss (Knut, typograf), Pia Tellefsen (Anita, Knuts venninne), Per Lillo Stenberg (Bankfunksjonær), Edel Eckblad (Loddselger). Manuskript: Fredrik Skagen. Musikk: Bjørn Alterhaug. Regi: Bernt Chr. Middelthon. NRKs bidrag til nordvisjonsutvekslingen er kriminalnoveller der rammen er økonomiske forbrytelser.

 • Hvem er redd for den stygge ulv?

  En ung pike som bor i USA drar til Norge for å hjelpe bestemoren som sier hun er i vanskeligheter. Et kriminaleventyr fritt etter "Rødhette".

 • Hvorfor kom Norge med i krigen?

  Norsk dokumentar fra 1990. En rekke historikere fra flere land forklarer hvorfor Norge i 1940 plutselig ble interessant i et stormaktsspill. Vi får også en analyse av hendelsene i Norge de første krigsdagene. Programmet er ved Olav Gran-Olsson.

 • Dødelig kjemi

  En rekke personer kommer til et høyfjellshotell under dekke av å være på vinterferie. I virkeligheten er de involvert i mer eller mindre lyssky forretninger.

 • Aksjemordet

  Året er 1986. Svarte penger, skjulte transaksjoner og bestikkelser er ingredienser i denne krimserien fra børsmiljøet i Oslo.

 • Kort møte med (1968)

  Kort møte med Carl Frederik Prytz

 • Det siste kuppet

  Folkekomedie i fire akter av Curth Flatow. Oversatt av Jon Lennart Mjøen. Scenografi: Lajla Hovland. Tilretteleggelse og regi: Robert Williams.

 • Flåttum gård

  En kaffe blir starten på et merkelig mareritt for kjæresteparet Kalle og Hilde. Thrillerserie av Bror Hagemann og Niels Fredrik Dahl.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 17. juli 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1985
Lengde: 37 min
Originaltittel: Dødelig spøk
Forrige sending: NRK1 · lørdag 20. desember 1986 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 20. desember 1986 kl. 00:00