Hopp til hovedinnhold

Riv skiten!

15.09.1993 · Tillatt for alle · 28 min
"Riv skiten!" - sa alle, unntatt Trond Eide, som mente det tross alt var verdt å ta vare på Nedre Bakklandet 47 A i Trondheim. Regi: Tore Rosshaug.

Se også

 • Fjernsynsmuseet

  Kulturprogram

 • En treby i storbyen

  Møte med mennesker og miljø på Vålerenga i Oslo i 1980. Denne bydelen er langt mer enn fotball. Vålerenga har beholdt mye av sitt særpregede miljø med sine mange trehus bygd på 1800-tallet, men står i fare for å bli ødelagt av trafikkproblemer og forslumming. Blant de medvirkende er personligheter som Kyter'n, Tippen Johansen og Tuben. Ved Bjørn Ryg.

 • Signaturen

  Underholdningsserie. Søndagsprogrammer med Erik Diesen, Erik Bye, Mette Janson, Herbjørn Sørebø og Toppen Bech som rullerende programledere.

 • Medmennesker. Et Olav Duun-program

  Vi besøker Jøa i Ytter-Namdalen, der Duun vokste opp. Opplesning og film fra «Medmenneske». Vi møter slekt, venner og beundrere av Duun, blant andre Rolv Thesen og Max Tau. Musikk av Paul Okkenhaug. Programleder er Arne Okkenhaug.

 • I speilet

  Portrettprogram

 • Leikarring på Frostating

  Dans og leik, sang og spill på historisk grunn i Trøndelag. Repertoaret svinger fra det norskeste norske og over til både østeuropeisk og amerikansk - altså internasjonalt klima på en arena som innehar en sentral plass i norsk samfunnshistorie. Anne Kari Vevle og Ann Siri Amdahl synger, Jørn Haudemann Andersen og Per Ole Aalberg tar seg av musikken, mens leikarringen i Skogn ungdomslag og folkedansgruppen Orient fra Stjørdal besørger danseinnslagene. I tillegg forteller Håkon Flægstad om tinghaugens historie og om den vakre Logtun kirke som ligger like i nærheten av tinghaugen på Frostad. Ved Andreas Lunnan og Trygve Sollien.

 • Vindu mot vår tid

  Samfunnsprogram

 • Tiden og stilen

  Norsk serie i 6 deler om de ulike stilartene i Norge gjennom flere århundrer. Konservator ved Norsk Folkemuseum Carsten Hopstock forteller om de ulike periodenes arkitektur, møbler, glass, sølv, porselen og bruksgjenstander. Regi: Per Simonnæs.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 8. august 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1992
Lengde: 28 min
Originaltittel: Riv skiten!
Forrige sending: NRK1 · onsdag 15. september 1993 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · onsdag 15. september 1993 kl. 00:00