Hopp til hovedinnhold

Aller kjæresten min

05.04.1976 · Tillatt for alle · 22 min
Anders er forelsket i Eva, og Eva er forelsket i Anders. Men det er vanskelig å si det. En filmnovelle av Maria Gripe og Kay Pollak.

Se også

 • Svevn

  Av Jon Fosse. I en leilighet i en storby møter vi fire par som alle har sine drømmer og håp. Valgene de tar får konsekvenser og skjebner veves sammen.

 • Eg vil takke livet

  Ein song som mange kjenner frå Arja Saijonmaas innspeling av den spanske songen i svensk utgåve. Med ord og bilete byggjer Olav Wikse vidare på Arjas song om smerten og gleda i livet. Tekst og melodi Violeta Parra, svensk oversetning Brita Åhman.

 • Nær-TV

  Nær-TV: Ring Brita

 • Ikkje fortell det til mor

  Torgunn drar med venninnene på fest. Når guttene byr opp til dans, reagerer hun annerledes enn de andre. En film av Ola Moum og Jan Ottar Bjørkelund etter en novelle av Einride Berg.

 • Mona

  Mona er ei ung jente som opplever den problemfylte løsrivelsen fra foreldrene. I denne tida blir også forholdet til kamerater og venner annerledes. Ved overgangen fra barn til voksen oppdager hun nye sider ved livet, også slike som gjør denne perioden i ens liv til kanskje en av de vanskeligste, men også mest spennende. Norges bidrag til en nordvisjonsserie om yngre tenåringer i Norden.

 • Skilsmissebarn

  Til beste for barnet

 • Frida og Tora

  En filmnovelle av Maria Gripe. Oversatt av Jo Tenfjord. Tilrettelagt av Kirsten Bråthen Kristensen og Per Moen.

 • Et farlig spørsmål

  Hva skjer i familien Karlsen når de sier at de ikke kan si ja til å oppdra lille Marius i den kristne tro? Både presten og familien sliter med samvittigheten på sin måte. Blir det barnedåp allikevel?

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 13. mars 2016 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1975
Lengde: 22 min
Originaltittel: Aller kjæresten min
Forrige sending: NRK1 · mandag 5. april 1976 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · mandag 5. april 1976 kl. 00:00