Hopp til hovedinnhold

Det e hardt å være mainn

08.03.1996 · Tillatt for alle · 50 min
Skuespilleren Iren Reppen har gjort stor suksess med sin egen forestilling "Det e hardt å være mainn". Stykket er en eksplosiv blanding av teatrer og rock. Musikken er komponert av Svein Gundersen. Sangtekstene er laget av Iren Reppen. Mellomtekst ved Nina Valsø.

Se også

 • Doktor de luxe

  Du kan bli både statsminister, vaktmester, musiker, entertainer og mye, mye mer hvis du har gått på doktorskolen. Møt Toppen Bechs medisinske gjester til konsultasjon på Soria Moria i Oslo. Ved Øivind Thue og Tordis Aavatsmark.

 • Baluba

  I dameselskap med Synnøve Svabø.

 • Men sjømann ble han ikke

  Et møte med skuespilleren Ingolf Rogde.

 • Det bor et troill ...

  Viser, sagn, fortellinger og eventyr fra Nord-Norge. En familieforestilling for barn i alle aldre satt sammen av Hålogaland Teater. I forestillingen møter du blant andre Vågakallen og kona hans, trollet i Senja, spøkelset fra Lofothavet og den snartenkte kjerringa. Musikere: Jon Andreassen, Sverre Kjelsberg og Per Christian Hansen. Skuespillere: Sigve Bøe, Helge Jordal, Eli Doseth og Randi Koch.

 • Kine og Stine

  Et underholdningsprogram for de av oss som fremdeles er litt uskyldige og ikke riktig vet hva vi skal tro. Medvirkende: Kine Hellebust og Stine Kjelland-Mørdre. Instruktør: Lennart Lidstrøm. Ved Bitte Monn-Iversen.

 • Du skal høre mye...

  Du skal høre mye ...

 • Rett hjem!

  Lørdagsshow med gjester, artister, mat, og moro. Vi møter den frittalende og småfrekke sjåføren Otto Jespersen som frakter gjestene i limousin og den franske kokken Jean-Claude la Bas - alias Terje Strømdahl. Programleder er Ivar Dyrhaug. Norsk underholdningsserie.

 • EttermiddagsTe-Ve

  Underholdningsserie. En time til hygge og nytte.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 31. august 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1995
Lengde: 50 min
Originaltittel: Det e hardt å være mainn
Forrige sending: NRK1 · fredag 8. mars 1996 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · fredag 8. mars 1996 kl. 00:00