Hopp til hovedinnhold

Familiearven

26.10.2015 · Tillatt for alle · 39 min
Norsk dokumentar. Einar har arvet ett av Norges eldste høyfjellshotell. Han serverer gjestene fireretters middag hver eneste dag, men som singel er han avhengig av foreldrenes hjelp. Den eneste måten han kan føre familiearven videre på, er å finne en kjæreste som vil drive hotellet sammen med ham. Finnes det noen som kan tenke seg et liv på fjellet?

Se også

 • Fra loft og kjeller

  På jakt etter antikviteter og andre samleobjekter. Programleder Kjell Fuglehaug og skraphandler Stine Woxman tar seg inn på loft, låver, i kjellere, uthus og stabbur rundt omkring i landet på jakten etter antikviteter som er blitt stuet vekk på grunn av plassmangel eller andre årsaker. Frode Aga er seriens reisekokk.

 • Huset på prærien

  Tolv år gammel finner Hans Olav Brenner sin bestefars gamle koffert fra et opphold i Canada på 1920- og 30-tallet på et mørkt loft. Kofferten er full av bilder og dokumenter. Blant annet et bilde av et hus som står helt alene på prærien. Tjue år senere drar han tilbake til den canadiske prærien for å prøve å finne spor etter farfaren. Står huset fortsatt? Foto og regi: Jan Palmers.

 • Hygge i hagen

  Eit nytt hageparadis veks fram med felles innsats frå Pernilla, Tareq, John og Malin. Svensk livsstilsserie.

 • Bak berget det blå....

  Thor Halvorsen ble bråforelska i Dalen Hotell første gang han så det, selv om hotellet da var en litt fallert, eldre dame. Han endte opp med å kjøpe både hotellet og kanalbåten Henrik Ibsen. Mange titalls millioner senere er forelskelsen like brennende. Bli med og se hvorfor.

 • Første tur med Gripruta

  16 km nordvest for Kristiansund ligger fiskeværet Grip. En gang Norges minste kommune, nå en bydel i Kristiansund. Et fiskeeldorado i sin tid, i dag er det et særegent sted for eventyrlige turister. NRK Møre og Romsdal var med da rutebåten MS Hagbart Waage gikk sin første tur for sesongen.

 • Elsa Lystad - 50 år med lystige typer

  Hun begynte sin karriere i 1956, og siden har denne gledessprederen med stenansikt og glimt i øyet gjort alt fra dramatisk teater til farser, komedier og revyer.

 • Annemarta på Knatten

  Fra et besøk hos Annemarta Borgen, forfatteren til "Urtehagen på Knatten", i hennes fargerike hjem på Asmaløy i Hvaler, Østfold.

 • Pam til Paris

  No. dokumentar. To jenter, som verken kan mye om film eller biler, forsøker å realisere en av sine aller største drømmer. Drømmen er å kjøre til Paris i en rød MG Midget sportsbil fra 1962, kalt PAM. På veien møter de bilens forrige eiere. Hva drømte de om da de eide bilen? Er det bedre å la en drøm forbli en drøm enn å leve den ut?

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 26. oktober 2015 kl. 20:14
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2015
Lengde: 39 min
Forrige sending: NRK1 · lørdag 1. oktober 2022 kl. 11:10
Første gang sendt: NRK1 · mandag 26. oktober 2015 kl. 20:15