Hopp til hovedinnhold

Sult - hvordan overleve Ramadan

25.06.2017 · Tillatt for alle · 29 min
Én måned med fristelser og prøvelser, sult og fråtseri. 16-åringene Aliya og Ayah har gjennomført ramadan. Ganske tøft, og faktisk skikkelig gøy.

Se også

 • MINORITEENS

  I ett år har NRK overlatt kameraene til ungdom. Resultatet er en dokumentarserie om fem ungdommers liv der alle har utfordringer med oppturer, nedturer, humor og tårer.

 • Faten tar praten

  Faten har fått mange reaksjoner på hijaben sin i kommentarfeltet på sosiale medier. Nå tar hun hijab-kritikken på alvor og snakker med muslimske jenter om hva den faktisk betyr.

 • Muslimsk høytid

  Muslimsk høytid: Ramadan på trøndersk

 • Ramadan i Bergen

  Leo og ramadan

 • 99 % norsk

  Seks unge nordmenn reiser med bestevennen til utlandet for å bli bedre kjent. Her avslører de historier om mobbing, foreldrepress, krig og kulturkollisjoner.

 • Under en annen sol

  Muslimenes fastemåned ramadan er en prøvelse i viljestyrke og utholdenhet og en tid for å vise omtanke. Men mens palestinske Samer og Tahrir vier seg til bønn og faste under midnattssolen i Tromsø, raser krigshandlingene i hjemlandet deres. Samtidig forbereder Sandra et åpent kveldsmåltid med bønn på torget i Tromsø, og den store, muslimske festdagen id.

 • #dusåmeg

  Den gode læreren er først og fremst et medmenneske. For noen barn har det betydd absolutt alt. I serien #dusåmeg, møter fem tidligere elever en lærer som var noe helt spesiellt i livet deres.

 • Norsk på 33 dager

  På 33 dager skal fem syriske flyktninger lære alt om å være norsk. I løpet av en drøy måned skal de leve et helt livsløp som nordmenn, fra barnebursdag til gamlehjem. Det minner mest om et realityshow, men er et grep ment å hjelpe flyktninger med å finne sin plass i samfunnet.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 25. juni 2017 kl. 22:24
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2017
Lengde: 29 min
Forrige sending: NRK1 · søndag 25. juni 2017 kl. 22:25
Første gang sendt: NRK1 · søndag 25. juni 2017 kl. 22:25