Hopp til hovedinnhold

Safari i lysløypa

17.12.2011 · Aldersgrense 15 år · 28 min
Politiet i Stavanger kaller utelivet i byen for "dyrehagen". Pubene og diskotekene i lysløypa ligger vegg i vegg. 20 000 mennesker er ute på livet en god lørdagskveld. Fra ulike hold følger vi festen, gjennom glede og sorg, fra forspill til fyllearrest. Bli med på safari i lysløypa.

Se også

 • LoveHurts.com

  Norsk dokumentar fra 2015. Nordmenn er verdensmestre i nettdating. Men vet vi hvem vi dater? Svein Helge og Kenneth er på jakt etter dame i Ukraina. I Norge sitter en alenemor som kanskje må selge huset sitt fordi hun ble forelsket i feil mann på Match.com. Noen blir svindlet, andre finner den store kjærligheten. Er det myndighetenes ansvar å etterforske dette ?

 • En uke på gata

  Norsk dokumentar. Hva om man fjerner alle sine privilegier og flytter ut til Oslos gater i én uke? Vil man da få et lite innblikk i hvordan det er å ikke ha noe? Og ikke minst: Hva vil man lære om seg selv? En P3-dokumentar om å være en ung uteligger i Norges hovedstad. Se og les mer her: http://p3.no/dokumentar/en-uke-pa-gata

 • Frie profiler

  Bob Benoni

 • Heime hos Sussi og Leo

  Lukas flytter inn hos kult-duoen Sussi og Leo. Dei fargerike festmusikarane har hjarte- og husrom til både sekstenåringen og den deprimerte mora hans.

 • Svensk, søt og villig

  Norsk dokumentar. Hver fjerde ungdom i industribyen Söderhamn er nå uten arbeid. Etter at Eriksson fabrikker la ned virksomheten, har folk begynt å kalle hjemstedet sitt for "Døderhamn". Kommunen og Nordisk Råd sponser reise og opphold for ungdommer som er villige til å søke jobber i Norge, vi følger jobbreisen for sju av dem. De svenske ungdommene har hørt at nordmenn er bortskjemte og ganske late, og at arbeidsgivere foretrekker svenskene. Men de skal snart oppleve at heller ikke det norske arbeidsmarkedet er åpent for alle som vil ha jobb.

 • Tro og liv

  Gatelangs for Gud og hvermann

 • Helsestudio

  Helsemagasin

 • Magnus - en vårdag

  Filmskaper og multikunstner Magnus Lilleberg tar deg med på en intim reise inn i sin hverdag som selvmedisinerende heroinist i hovedstaden.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 16. februar 2012 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: 15 år
Produksjonsår: 2011
Lengde: 28 min
Forrige sending: NRK2 · mandag 26. desember 2011 kl. 22:55
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 17. desember 2011 kl. 22:40