Midt i julestria
Se også
-
Smakebiten
Matprogram
-
Nå går vi kjøkkenveien
Kan et kjøleskap fortelle mer om en person enn ti portrettintervjuer? Mesterkokken Hans Robert Bruun og Toppen Bech "bryter" seg uventet inn i kjente menneskers liv og private kjøleskap.
-
Norge nå
Innhold som setter dagsorden der folk er.
-
Takk for maten, Ingrid!
Kokker, venner, kolleger og artister hyller fjernsynskjøkken-veteran Ingrid Espelid Hovig i forbindelse med hennes 70-årsdag og pensjonering fra NRK. Programledere er Gunvor Hals og Vidar Lønn-Arnesen.
-
Refleks - Kjøkken
Matprogram
-
Aukrust - Gud velsigne vår Herre
Kjell Aukrust var kunstneren som mer enn noen andre klarte å fange den norske folkesjela. Alle kjenner figurene han skapte. Her er historien
-
Øv haanden - styrk aanden
Husmorskolene i Norge 100 år. I anledning jubileet tar vi turen til Lier Husmorskole i Buskerud og Rosenvilde Husmorskole i Bærum. Husmorskolenes målsetting er å gi fagutdanning for vordende husmødre, men samtidig være grunnskole for en rekke yrker innen husstellsektoren og den sosiale sektor. Ved Ingrid Espelid Hovig og Nina Valle.
-
Forandring fryder
Hilde Hummelvoll tar oss med hjem til to naboer som har et felles ønske: Å pusse opp et rom for hverandre! I 48 timer holdes de unna sitt eget hjem mens det snekres, males, og bygges. Så spørs det da, om forandringen fryder.