Seltzers trygdefavoritter

13 programmer – Del på /
– Kjære Trygdonistas! Etter lange selvransakende netter i Trygdekontorets dieseldrevne arkivubåt har jeg fylt torpedorommet med noen av mine - og deres - personlige favoritter fra sju år i draumefabrikkens tjeneste. God fornøyelse, snackast og stay trygda!

Sterkeste øyeblikk

Morsomste innslag

Beste musikk

 • Susanne Sundfør: «Wild Heart»

  Trygdekontoret

  – Dette har aldri vært en faktisk låt, men en blanding av Fleetwood Mac-låta “Can’t Go Back” og en låt fra Stevie Nicks sitt soloalbum “Wild Heart”. Nicks begynte å synge denne kombinasjonen da hun ble sminket før en fotosession med Rolling Stone Magazine, og filmsnutten av denne har rullet og gått på YouTube i en årrekke. Susanne Sundfør viser med sin versjon at hun er en av Norges største artister.

 • Andrew W.K. : «Party Hard»

  Trygdekontoret

  – Andrew W.K. er en levende legende både innen musikk OG livsstilsguru-virksomhet (med hovedfokus på PARTY). Han var den første artisten som noensinne spilte på Trygdekontoret, så sånn sett er dette et historisk øyeblikk.

 • Nils og Karl lager dop à la «Breaking Bad»

  Trygdekontoret: Hverdagen spessial

  I 1993 sa Sven Nordin opp sin faste stilling på Nationaltheatret for å spille i situasjonskomedien «Mot i brøstet». 21 år senere var han med på Trygdekontorets parodi av serien.

Rareste øyeblikk