Mat på hjernen

Britisk dokumentarserie. Hvilke fysiske, biologiske og kjemiske prosesser ligger skjult i maten vi spiser?

3. episode

  • Sesong 1
  • Tillatt for alle
  • 59 min

Vi undersøker hva som ligger bak duftene og smakene i maten vi spiser. Hvordan narrer jordbær oss til å tro at de er søtere enn de er? Hvordan blir smakseksplosjonen som oppstår når vi blander sjøsalt og karamell, til?

Se også

  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     

Mer informasjon

  • Kategori: Livsstil
  • Aldersgrense: A
  • Tilgjengelig fra: 5. februar 2018 kl. 20:25
  • Tilgjengelig til: 13. mars 2018 kl. 21:24
  • Tilgjengelig i: Norge
  • Produksjonsår: 2017
  • Lengde: 59 minutter
  • Orginaltittel: Food: Delicious Science - Food on the Brain