Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Seriebeskrivelse

Britisk dokumentarserie. Hvilke fysiske, biologiske og kjemiske prosesser ligger skjult i maten vi spiser?

Episodebeskrivelse

Vi undersøker hva som ligger bak duftene og smakene i maten vi spiser. Hvordan narrer jordbær oss til å tro at de er søtere enn de er? Hvordan blir smakseksplosjonen som oppstår når vi blander sjøsalt og karamell, til?

Kategorier: Livsstil og Vitenskap
Tilgjengelig til:
Tilgjengelig i:
Norge
Første gang sendt:
NRK2 · Mandag 5. februar 2018 kl. 20:25
Siste gang sendt:
NRK2 · Torsdag 8. februar 2018 kl. 00:15
Produksjonsår:
2017
Original episodetittel:
Food: Delicious Science - Food on the Brain
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Varighet:
58 minutter