Mat på hjernen Legg til favoritt
3. episode
Seriebeskrivelse
Britisk dokumentarserie. Hvilke fysiske, biologiske og kjemiske prosesser ligger skjult i maten vi spiser?
Episodebeskrivelse
Vi undersøker hva som ligger bak duftene og smakene i maten vi spiser. Hvordan narrer jordbær oss til å tro at de er søtere enn de er? Hvordan blir smakseksplosjonen som oppstår når vi blander sjøsalt og karamell, til?
- Tilgjengelig til:
- Tilgjengelig i:
- Norge
- Første gang sendt:
- NRK2 · Mandag 5. februar 2018 kl. 20:25
- Siste gang sendt:
- NRK2 · Torsdag 8. februar 2018 kl. 00:15
- Produksjonsår:
- 2017
- Original episodetittel:
- Food: Delicious Science - Food on the Brain
- Aldersgrense:
- Tillatt for alle
- Varighet:
- 58 minutter