Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Seriebeskrivelse

Britisk dokumentarserie. Hvilke fysiske, biologiske og kjemiske prosesser ligger skjult i maten vi spiser?

Episodebeskrivelse

Vi undersøker hvordan mat gir næring og bygger opp kroppene våre. Hvorfor er surdeigsbrød bra for oss, og hvordan kan soltørket sopp forbedre kalsiumopptaket fra meieriprodukter?

Kategorier: Livsstil og Vitenskap
Tilgjengelig til:
Tilgjengelig i:
Norge
Første gang sendt:
NRK2 · Mandag 22. januar 2018 kl. 20:25
Siste gang sendt:
NRK2 · Torsdag 25. januar 2018 kl. 00:20
Produksjonsår:
2017
Original episodetittel:
Food: Delicious Science - We Are What We Eat
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Varighet:
58 minutter