Mat på hjernen

Britisk dokumentarserie. Hvilke fysiske, biologiske og kjemiske prosesser ligger skjult i maten vi spiser?

1. episode

  • Sesong 1
  • Tillatt for alle
  • 59 min

Vi undersøker hvordan mat gir næring og bygger opp kroppene våre. Hvorfor er surdeigsbrød bra for oss, og hvordan kan soltørket sopp forbedre kalsiumopptaket fra meieriprodukter?

Se også

  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     

Mer informasjon

  • Kategori: Livsstil
  • Aldersgrense: A
  • Tilgjengelig fra: 22. januar 2018 kl. 20:23
  • Tilgjengelig til: 27. februar 2018 kl. 21:22
  • Tilgjengelig i: Norge
  • Produksjonsår: 2017
  • Lengde: 59 minutter
  • Originaltittel: Food: Delicious Science - We Are What We Eat