Hopp til innhold
Forsiden
Kategorier
Søk
Direkte
TV-guide
Logg på
NRK
NRK.no
Kulinariske henrykkelser
Henry Notaker tar oss med gjennom gammel og ny norsk mathistorie, fra middelalderens herresaus over bacalao til hamburger og pommes frites.
Sesong 1
1. Kielland og Bjelland
2. Hamburger og hotdog
3. Sild eller seksretters
4. Bacalao og blannaball
5. Tårnterte og rømmegrøt
6. Østers og skilpadde
7. Kamshau og møssebrøm
8. Tørrfisk og vannkringler
9. Filosofen i kjøkkenet
4. Bacalao og blannaball
Tilbake til episodelisten
Kulinariske henrykkelser
4. Bacalao og blannaball
Sesong 1
Tillatt for alle
30
min
En mathistorisk rundtur i Kristiansund.
Se også
Mer informasjon
Tilgjengelig fra:
29. mars 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til:
Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i:
Verden
Aldersgrense:
A
Produksjonsår:
1995
Lengde:
30 minutter
Originaltittel:
Bacalao og blannaball