Hopp til innhold
Forsiden
Kategorier
Søk
Direkte
TV-guide
Logg på
NRK
NRK.no
Kulinariske henrykkelser
Henry Notaker tar oss med gjennom gammel og ny norsk mathistorie, fra middelalderens herresaus over bacalao til hamburger og pommes frites.
Sesong 1
1. Kielland og Bjelland
2. Hamburger og hotdog
3. Sild eller seksretters
4. Bacalao og blannaball
5. Tårnterte og rømmegrøt
6. Østers og skilpadde
7. Kamshau og møssebrøm
8. Tørrfisk og vannkringler
9. Filosofen i kjøkkenet
6. Østers og skilpadde
Tilbake til episodelisten
Kulinariske henrykkelser
6. Østers og skilpadde
Sesong 1
Tillatt for alle
30
min
Snadder og snobberi i hovedstaden.
Se også
Mer informasjon
Tilgjengelig fra:
29. mars 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til:
31. mars 2027 kl. 00:00
Tilgjengelig i:
Verden
Aldersgrense:
A
Produksjonsår:
1995
Lengde:
30 minutter
Originaltittel:
Østers og skilpadde