Hopp til hovedinnhold

Safrankonsentrat

18.12.2022 · Tillatt for alle · 1 min 14 sek
Jesper viser deg hvordan du kan få mer smak ut av safran.

Se også

  • Søren Vesters hage

    Bli med inn i designeren Søren Vesters kreative univers. På en gammel jysk prestegård virkeliggjør han sine visjoner for den ultimate drømmehagen.

  • Team Bachstad

    Øystein Bache og Rune Gokstad krysser ulike land i middels egnede doninger. Norsk humor-reiseserie.

  • Fjernsynskjøkkenet

    Ung konditor med søte saker

  • Shetland

    Værbitte detektiver løser iskalde krimgåter på forblåste Shetland. Kritikerrost skotsk krimserie.

  • Norges tøffeste

    Hva betyr det å være tøff? Jørgine setter ti unge mennesker på prøve, fysisk og psykisk. De har kun hverandre å støtte seg på.

  • Oppdrag lykke

    Kan fire vanlige mennesker lære å bli lykkeligere i løpet av fire måneder?

  • Olav på Kvipt

    Olav er igjen åleine på Kvipt, men har nok å gjere på garden i indre Telemark. Han kjøper scooter og jaktar elg – og kanskje dukkar ei ny dame opp?

  • I famnen til ein mordar

    Seint i livet lar Peter seg sjarmere av studenten og kyrkjerverja Ben. Men det vakre venskapet tar ei mørk vending. Basert på verkelege hendingar.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra:
Tilgjengelig til:
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2020
Lengde: 1 min 14 sek
Originaltittel: Jespers bakskola
Forrige sending: NRK2 · onsdag 28. desember 2022 kl. 14:35
Første gang sendt: NRK1 · søndag 18. desember 2022 kl. 13:05