Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Seriebeskrivelse

Kortdokumentarer om kriker og kroker i hele landet.

Episodebeskrivelse

I februar fikk et lite sushisted i Stavanger en høyt-hengende stjerne i Michelin-guiden. Den lille restauranten på byens østkant er resultatet av drømmene til Roger Asakil Joya. Eventyret startet da han forlot storbyen Manila som 17-åring og bosatte seg i Norge.

Kategorier: Dokumentar, Underholdning, Livsstil og NRK-arkivet
Tilgjengelig til:
Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i:
Verden
Første gang sendt:
NRK1 · Onsdag 13. september 2017 kl. 20:45
Siste gang sendt:
NRK1 · Torsdag 16. november 2017 kl. 11:00
Produksjonsår:
2017
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Varighet:
8 minutter