Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Seriebeskrivelse

Restauratørane Filip og Linda ser nærare på ulike råvarer dei brukar i maten sin.

Episodebeskrivelse

Finsk matserie frå 2016. Det er sopptid, og Linda og Filip dreg ut i skogen for å plukke kantarellar. Seinare lagar dei kanskje Finlands beste risotto. Programleiarar: Filip Langhoff og Linda Stenman-Langhoff (9:13)

Kategori: Livsstil
Tilgjengelig til:
Tilgjengelig i:
Norge
Første gang sendt:
NRK1 · Lørdag 9. september 2017 kl. 17:00
Siste gang sendt:
NRK2 · Mandag 13. november 2017 kl. 13:50
Produksjonsår:
2016
Original episodetittel:
Från jord till bord
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Varighet:
28 minutter