Fjernsynskjøkkenet

Matprogram med Ingrid Espelid Hovig.

Tid for lam

  • 1984
  • Tillatt for alle
  • 24 min

Karsten Ytterdal fra Opplysningskontoret for kjøtt gir gode råd om oppdeling og bruk av lammekjøtt. Irish Stew, lammekrone og fylt lammebryst er blant rettene han lager sammen med programleder Ingrid Espelid Hovig.

Se også

  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     

Mer informasjon

  • Kategori: Livsstil
  • Aldersgrense: A
  • Tilgjengelig fra: 26. mars 2015 kl. 00:00
  • Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
  • Tilgjengelig i: Verden
  • Produksjonsår: 1984
  • Lengde: 24 minutter
  • Originaltittel: Tid for lam

Medvirkende

Medvirkende
RollePersoner
Gjest:
Programleder: