Barn

Anbefalt

Planetpatruljen: 5. episode

Tullerud vil ødelegge vepsebolet

Tullerud prøver å ødelegge et vepsebol i skogen. Det er ikke bra for vepsene som er viktige for naturen. Planetpatruljen må finne på en lur plan for å stoppe han.

Skolefri: 10. episode

Vannleken med MGPjr-Nolea!

Hvem i MGPjr-klare Nolea er mest fnisete?

Skolefri: 9. Blendermix-challenge med MGPjr-Fredrik!

Blendermix-challenge med MGPjr-Fredrik!

Klarer Fredrik og Siggen å gjette hvilke tre ting de har blandet sammen?

Hei Kembo: 24. episode

Tino har bursdag!

Britisk animasjon. Ballongmerket. Kembo blåser opp ballonger til kunstnermusen Tinos bursdag, men småtrollene vegrer seg, for Tino kan være litt gretten.

Ulveblod: 6. episode

Nymånen tærer på samholdet

Britisk dramaserie. Sesong 4. (6:12) Hunnulven. Nymånen tærer på samholdet i flokken, og Selinas alter ego blir avslørt.

Kosmoo: 2. episode

Spøkelsesjakt

Nederlandsk dramaserie. Sesong 3. (2:12) Spøkelsesjakt. Ellis´ fetter, Tommy, leter etter paranormale fenomener.

Newton: Rare skapninger i havet

Rare skapninger i havet

Sjøkneleren ser ut som om de er satt sammen av tilfeldige deler, og den har øynene på stilk. Ulveålen ser ut som en gammel mann, med rynker og arr. Sjøpølsa har ikke egentlig noe ansikt, men den har en munn som bare brukes til å spise med. Derfor må han bruke rumpa i stedet til å puste med! Bli med under vann og se noen av de rare skapningene som lever i verdenshavene. Kommentar: Torfinn Borkhus.

Brillebjørn: 1. episode

Tanten til Ruby er på besøk

Norsk dramaserie. Den rare maten. Tanten til Ruby er på besøk og skal lage middag. Når Ruby ser at maten tante har laget er helt annerledes enn hva hun er vant med, har hun ikke lyst til å spise.

Hei Kembo: 23. episode

Bladene faller fra treet

Britisk animasjon. Eikenøttmerket. Elli blir lei seg når hun ser et blad falle fra treet, for hun tror det er ødelagt.

Poppeloppane: 14. episode

Poppeloppane køyrer tog

Britisk animasjonsserie. Borte. Bli med Store Hu, Tuddelu, Pippeli og Pip på oppdagingsferd!

Brannmann Sam: 16. episode

Hanna vil bare ha en normal pølse

Britisk animasjonsserie. Hetebølge. Brannfolkene forbereder seg på brann, siden det er ekstremt varmt og tørt i Pontypandy. Samtidig skal Hanna og Jo grille ute i naturen med Jos solcelle-drevne grill, og de andre pionerene dukker også opp.

Monchhichi: 23. episode

Stopp tyven!

Fransk animasjonsserie. Stopp tyven! Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene.

Kodetropp O: 26. episode

Årets tropp!

Kanadisk serie. Årets tropp. Frøken O og troppen hennes gjør alt de kan for å bli Årets Tropp.

Karsten og Petra: 1. episode

Karsten og Petra passer kattunger

Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra passer kattunger. Karsten vil ha et kjæledyr. Maria trenger noen til å ta vare på to kattunger. Karsten og Siri er enige om å passe dem uten først å ha hørt med foreldrene. De har et hemmelig håp om at de kan beholde kattungene.

Dypet: 11. episode

Monsterjegeren jakter på sjødyr

Australsk animasjonsserie. (11:26) Monsterjegeren. Verdens meste populære sjøeventyrer, Djerv "Monsterjegeren" Danielsen, jakter på et sjødyr som han mener er en trussel. Familien Nekton er derimot ikke enige og ønsker å beskytte skapningen. For å gjøre saken enda verre er publikum på monsterjegerens side.

Geronimo Stilton: 24. episode

Tenk å kunne snakke med dyrene

Amerikansk animasjonsserie. Hvis jeg kunne snakke med dyrene. Eventyr med den berømte musa Geronimo Stilton og hans fryktløse nevø Benjamin.

Lykke i klassen: 15. episode

Lisa har fått kjæreste

Nederlandsk drama. Dating. Lisa forteller Jenny at hun har blitt kjæreste med Tom. Jenny er glad på Lisas vegne, men etter noen dager begynner hun å savne bestevennen sin.

Ulveblod: 11. episode

Det beste fra begge verdener

Britisk dramaserie. Sesong 2. (11:13) Det beste fra begge verdener. Ceri dukker uventet opp ved campingvogna med ekstraordinære nyheter til Jana.

MGPjr: Påmelding MGPjr 2019

Drømmer du om å delta i MGPjr?

Deltakerene fra MGPjr 2018 forteller hva de følte når de valgte å melde seg på til audition i 2018.

BaseBoys: 20. episode

Kan du tilgi oss Emil?

Dansk drama. (20:22) Kan du tilgi oss Emil? Mikkel og Oliver bestemmer seg for å prøve å samle bandet igjen. Med litt hjelp fra Mathilde klarer de to å overtale Emil og A.J. til å komme tilbake til BaseBoys. De blir enige om å ha en støttekonsert for å prøve å redde huset til morfar, og legger en plan for hvordan de best kan klare det. Men vennskapet deres henger i en tynn tråd.

Newton: Spenning i fornøyelsesparken

Spenning i fornøyelsesparken

Spenning i fornøyelsesparken. Lydia og youtuberen Herman Dahl heises opp til 33 meters høyde for teste behovet sitt for spenning. Det blir en ekstrem opplevelse for begge to, men tør de til slutt å slippe seg ut og la seg falle ned mot bakken? Programleder: Lydia Gieselmann.

Aktuelt

Labyrint: 5. episode

En ny og skremmende robot

Norsk konkurranseprogram. Sesong 4. (5:9) Daidalos har konstruert en ny og skremmende robot, Spinner. I dagens episode skal hun møte "Turngjengen" fra Melhus. Vil de klare å løse koden i konkurransen "Spinners kodespill"? Og hva er det som har forvillet seg inn i Labyrinten til Taurus?

Klart eg kan: 3. episode

Eva-Lovise skal fly heilt åleine

Norsk dokumentarserie. Eva-Lovise skal besøke mormor og må fly heilt åleine for første gong. Ho likar ikkje at flyet ristar og er spent på korleis det blir å reise utan mamma.

Helium: 8. episode

Martin øver seg på kyssing

Petter filma alt fra dugnaden. Skal han legge det ut på tjuben? Han er sikker på at det vil gjøre dem superpopulære!

Jungelgjengen: 43. episode

En gullfiskbolle for to

Fransk animasjon. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unsetning når noen er i fare.

Fantorangen: 17. Sangkassa: Se min kjole

Sangkassa

Gjett sangen og syng med Pivi og Fantorangen i Sangkassa

Kodetropp O: 29. episode

Hva med å bytte kropp?

Kanadisk serie. Utenomkroppslig opplevelse. Når frøken O og Oscar uheldigvis bytter kropp, må Oda og Otto ordne opp før hele Kodetropp O finner ut hva som har skjedd.

Blekkulf: 8. episode

Flere rare skapninger i havet

Norsk animasjonsserie. Sammen med Sprelline, Pelle og Svanhild tar Blekkulf på seg på seg oppgaven med å holde naturen ren.

Kan selv: 2. episode

Når man spiser har man klut!

Når man spiser, kan maten fort havne både her og der i ansiktet, men i barnehagen lager de klar kluter til å vaske ansiktet med etter måltidet.

Fantorangen: 19. Sangkassa: Hjulene på bussen

Hjulene på bussen

Gjett sangen og syng med Pivi og Fantorangen i Sangkassa

Peppa Gris: 35. episode

Peppa skal ut å fly

Britisk animasjonserie. På ferie med fly. Peppa og familien hennes skal ta flyet til et feriested. Peppa lærer hvordan man pakker, og litt rutinene på en flyplass.

Ridder Mikkel: 42. episode

Trenger riddere godnatt-eventyr?

Britisk-kanadisk animasjonsserie. Ridder Mikkel og godnatt-eventyret. Med hjelp fra sine to dragevenner og trofaste hest, gjør Mikkel alt han kan for å bli en modig ridder. Underveis lærer han å være ansvarsfull og å hjelpe andre.

Planetpatruljen: 4. episode

Stopp Tullerud!

Tullerud forstyrrer en fugl som har reir i en fuglekasse. Det kan skremme fuglemammaen bort fra reiret, og det er ikke bra. Planetpatruljen må stoppe Tullerud.

Jazzo: 5. Jazzoo

Flodhest

Svensk animasjon. Flodhest. Et musikalsk eventyr om flodhesten som rømmer fra dyrehagen for å finne en oase å kjøle seg ned i.

Ape og Snabel: 33. episode

For en rar drikk!

Sør-Afrikansk animasjonsserie. Rar drikk. Modige og nysgjerrige Ape og den storhjertede Snabel lever sammen i jungelen.

Alle sammen sammen: 1. episode

Klarer Lea å slå opp med kjæresten?

Norsk komedie. (1:9) To familier flytter sammen i huset de har arvet. Bendik vil ha ny TV og tar saken i egne hender. Lea skal slå opp med kjæresten, men ikke alt går helt etter planen.

Det andre kongeriket: 6. episode

Hanne vil avsløre Astral

Kanadisk humorserie. Heks. Hanne filmer en svevende Astral, og kontakter et realityshow for å avsløre at Astral er en heks.

Kosmoo: 1. episode

Skogen i Sjøgløtt skal hogges!

Nederlandsk dramaserie. Sesong 3. (1:12) Redd skogen. Ordføreren i Sjøgløtt har bestemt at skogen skal hogges.

AF1: 1. AF1

Kongene på ungdomsklubben

Norsk dramaserie. Sesong 2. (1:8) AF1-crewet er tilbake og oppfører seg som konger på ungdomsklubben. Kjell foreslår at AF1 skal melde seg på Ungdommens Kulturmønstring. Mira savner en kjæreste og møter en kjekk gutt i bassenget. Men hvem er han egentlig og hvordan finner hun han igjen?

Lost & Found: 14. episode

Maggi vil ha tilbake plassen sin

Kanadisk dramaserie. (14:27) Kaller kaller - Del 2. Jentene har problemer med å justere seg til det nye bandmedlemmet, og Maggi ser muligheten til å få tilbake plassen sin.

Barn ingen adgang: 1. episode

Det kjente cola/mentos-trikset

Norsk serie. Hva foregår inne på skolen etter at elevene har gått hjem? På de fleste skoler blir det nok mørkt og stille, men ikke på denne. Lærerne Selda, PK og Håvard lager videoblogg for andre lærere. I dag tester de effekten av det kjente cola/mentos-trikset. Hva skjer om man prøver trikset i riktig stor skala?